Narlıdere Belediyesi, Erzak Dağıtımı Yapıyor

Narlıdere Belediyesi, Erzak Dağıtımı Yapıyor

Ramazan ayı boyunca ilçedeki toplam 11 mahallede, gıda kolilerinin dağıtımını yapacak olan Narlıdere Belediyesi, dar gelirli aileleri titizlikle saptayarak dağıtıma başladı.

11 ayın sultanı Ramazan ayında ilçe sınırları içerisinde yaşayan dar gelirli ailelere erzak kolisi dağıtan Narlıdere Belediyesi, dağıtımlara ilk etapta dezavantajlı bölgelerden başladı. İçerisinde sıvı yağ, salça, kuru bakliyat, pirinç, makarna bulunan gıda kolileri, isimleri tek tek titizlikle belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere veriliyor. Atatürk Mahallesi ve 2. İnönü Mahallesi’ndeki ihtiyaç sahibi hanelere giden Narlıdere Belediyesi’ne bağlı ekipler, belirlenen adreslere gıda kolilerini teslim etti. Ramazan ayı boyunca devam edecek olan erzak kolisi dağıtımı, ilçedeki 11 mahallenin tamamında gerçekleştirilecek.

narliderede-erzak-dagitimi-yapiliyor-9-001.jpg

‘TENCERELER KANAYACAK’

“Dar gelirli ailelerin her daim yanlarındayız” diyen Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Ramazan ayında tencere kaynamayan ev kalmamalı. Bizden yardım isteyen herkese elimizi uzatıyoruz. Kimsenin muhtaç durumda kalmasını istemiyoruz. Peygamberimiz (S.A.V) Hz. Muhammed’in de dediği gibi ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ mantığı ile hareket ediyoruz. Birbirimize sımsıkı bağlarla bağlıyız. Toplum olarak bu güzel duygular ile birbirimize sahip çıkmalıyız” diye konuştu.

narlidere-belediye-baskani-engin-gundemi-degerlendirdi-vatandas-iktidarin-degismesini-istiyor-h91517-8547c.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.