Narlıdere Belediyesi Kadın ve Siyaset Paneli düzenleyecek

Narlıdere Belediyesi Kadın ve Siyaset Paneli düzenleyecek

Narlıdere Belediye başkanı Ali Engin, İzmirlileri Kadın ve Siyaset Paneline davet etti.

MEDYA EGE- Narlıdere Belediyesi, Türkiye’de kadınlara milletvekili seçme ve seçilme hakkı tanınmasının yıl dönümünde önemli bir panele imza atacak.

Tür Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı Tanınmasının 88. Yılında Kadın ve Siyaset başlığı ile düzenlenecek panelin önemli konukları olacak.

nilay.webp

İKİ ÖNEMLİ İSİM KONUK OLACAK

İzmir Kent Konseyi Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Meclisi CHP Grup Sözcüsü Avukat Nilay Kökkılınç ve 22. Dönem CHP İzmir Milletvekili Türkan Miçooğulları’nın konuşmacı olarak yer alacağı panel, 5 Aralık Pazartesi (yarın) saat:19:00’da Narlıdere Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilecek.

t.jpg

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada İzmirlileri panele davet etti. Kadınların politikadaki yerinin tartışılacağı panel ile ilgili Belediye Başkanı Engin şu ifadeleri kullandı; “Türkiye’de kadınlara siyasi haklarının verilmesinin 88.yılında Cumhuriyet devrimlerini İzmir Kent Konseyi Başkanı Nilay Kökkılınç ve 22. Dönem İzmir Milletvekili Türkan Miçooğulları'ndan dinliyoruz. Herkesi panelimize bekliyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.