Narlıdere Belediyesi'nde önemli buluşma

Narlıdere Belediyesi'nde önemli buluşma

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Metin Yıldırım ve İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut'u ağırladı.

MEDYA EGE - Narlıdere Belediyesi bugün önemli bir buluşmaya imza attı. Belediye Başkanı Ali Engin, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Metin Yıldırım ve İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut'u ağırladı.

f19orgdxoaugv2i.jpg

Buluşmada İnciraltı planları masaya yatırılarak fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Engin, buluşmaya ilişkin sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak "Belediyemizde misafir ettiğimiz İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Metin Yıldırım ve İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut'a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" notunu düştü.

f19orf6xsaajkrr.jpg

Milletvekili Kaya da, Başkan Engin'e teşekkür etti.

AK Parti İlçe Başkanı Yıldırım ise sosyal medya hesabından "Milletvekilimiz Sayın Mahmut Atilla Kaya ile Narlıdere belediye başkanı Sayın Ali Engini ziyaret ettik. Nazik ağırlamaları için teşekkür ederiz" açıklamasını yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.