Narlıdere Cumhuriyetin 94. yılını  kutladı

Narlıdere Cumhuriyetin 94. yılını kutladı

Cumhuriyet Bayramı'nın 94'nci yıldönümü kapsamında Narlıdere’de düzenlenen kutlama etkinliklerinin ilki Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanında ve Narlıdere şehitliğinde düzenlendi.

Narlıdere Ahmet Piriştina Demokrasi meydanında Cumhuriyet kutlamaları Atatürk anıtına çelenk sunum töreni ile başladı. Törene Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Narlıdere Garnizon Komutanı İstihkam Albay Ercan Kırcılar, Narlıdere İlçe Emniyet Müdürü İsmail Yalçın, Narlıdere’de bulunan okulların tören için alanda bulunan öğrenci ve öğretmenleri, Sivil toplum örgütü temsilcileri, Muhtarlar ve Narlıdereliler katıldı. Çelenk sunum töreninin ardından Narlıdere şehitliğine geçildi. Cumhuriyet 94. Yılı sebebi ile Şehitlere saygı ziyaretinde bulunuldu ve şehitlik mezarlarına karanfiller sunuldu.
narlidere-cumhuriyet-etkinlikleri-(1).jpeg

Narlıdere'de 29 Ekim’de çocuklar gibi şendik
 

Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur, Cumhuriyet’in 94’ncü yıl dönümünü coşkulu kutlanabilmesi için Narlıdere Belediyesi olarak çeşitli etkinlikler düzenlediklerini hatırlatarak, özellikle çocukların bayramı çoşkusunu yaşaması amacıyla Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanına ‘Cumhuriyet Bayramı Çocuk şenlik Alanı’ oluşturduklarını ifade etti. Batur “ Bu bayram hepimizin bayramı fakat özellikle çocuklarımızın Cumhuriyeti daha iyi anlamaları, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyetimizin kazanımları sayesinde bugün özgürce bağımsız bireyler olduklarını bilmeleri çok önemli” dedi. Narlıdere Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanında hazırlanan ‘Cumhuriyet Bayramı Çocuk şenlik Alanı’nda  Çocukları için  şişme oyun parkları, animasyonlar, ücretsiz ikramlar ve yüz boyama etkinlikleri ve çeşitli sürprizler hazırlandı. Etkinlikler boyunca çocuklarla keyifli vakit geçiren Başkan Batur tüm Narlıderelileri saat:19.00’da Narlıdere Güzel Sanatlar fakültesi önünden başlayacak olan ‘Cumhuriyete Saygı Korteji’ ve Cumhuriyet bayramı için düzenlediğimiz etkinliklerimize bekliyoruz” dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.