Narlıdere'de 1 Mayıs coşkusu

Narlıdere'de 1 Mayıs coşkusu

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü belediye çalışanları ile birlikte şantiyede kutladı.

 

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Narlıdere’de de coşku ile kutlandı. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat, Belediye İş Sendikası 2 No’lu Şube Başkanı Metin Şanlı, muhtarlar, meclis üyeleri, sendika temsilcileri ve belediye personeli sabah saatlerinde belediyenin şantiye tesislerinde buluştu. Çalışanlar ile birlik ve dayanışma kahvaltısı yapan Başkan Engin, sonrasında düzenlenen Emek Yürüyüşü’ne de katıldı. Kutlamada, davul- zurna ve müzikler eşliğinde halaylar çekildi, sloganlar atıldı.

narlidere’de-1-mayis-coskusu-(8).jpg

“BİRLİKTE ÜRETECEK, BİRLİKTE BÖLÜŞECEĞİZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Hayatım boyunca emeğin ve örgütlü mücadelenin yanında oldum, olmaya da devam edeceğiz. Narlıdere halkı bizi hizmet üretmemiz için seçti. Emeğin ve alın terinin hakkını vererek hizmet üreteceğiz. Hep beraber üreteceğiz, birlikte kazanacağız ve birlikte bölüşeceğiz” dedi.

narlidere’de-1-mayis-coskusu-(6).jpg

“EMEK MÜCADELEMİZ HİÇ BİTMEYECEK”

Belediye İş Sendikası 2 No’lu Şube Başkanı Metin Şanlı “Sendikalar sadece işçinin emeğinin karşılığını ister. Başkanımız Ali Engin ile bu hakkı her zaman alacağımızı görüyoruz ve teşekkür ediyoruz. Birlik ve dayanışmamız, emek mücadelemiz hiç bitmeyecek” diye konuştu. CHP İlçe Başkanı Şahin Fırat da her zaman örgütlü mücadeleyi destekleyeceklerini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.