Narlıdere'de 30 Ağustos coşkuyla kutlandı

Narlıdere'de 30 Ağustos coşkuyla kutlandı

Narlıdere Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıl dönümünü büyük bir coşku ve heyecanla kutladı.

Mithatpaşa Caddesi üzerinde, yüzlerce kişinin katılımı ile ‘Zafer’ korteji yapıldı. Demokrasi Meydanı’nda ise hep birlikte Zafer şarkıları söylendi. Başkan Engin “Atatürk’ün ilkelerine sonsuza kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

ZAFER KORTEJİ DÜZENLENDİ

Narlıdere Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’nci yıl dönümünde, coşkulu bir kutlamaya ev sahipliği yaptı. Yüzlerce Atatürk ve Cumhuriyet sevdalısı; ellerinde Türk Bayrakları ile Güzel Sanatlar Fakültesi önünden Demokrasi Meydanı’na yürüdü. TEMAD bandosunun, marşlarla eşlik ettiği kortej sırasında dev Türk Bayrağı ve Atatürk posteri taşındı. Etkinliğe, Narlıdere Kaymakamı Süleyman Hurrem Aksoy, Belediye Başkanı Ali Engin, CHP, AK Parti ve MHP’nin ilçe başkanları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı’nda coşku ikiye katlandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası’nın sahne aldığı gecede, en güzel zafer şarkıları seslendirildi.

“Emanetine sahip çıkıyoruz”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “30 Ağustos, Türkiye Cumhuriyeti’nin temeline ilk harcın konulduğu gündür. Elbette ‘ulusun hayatı tehlikeye girmedikçe savaş bir cinayettir’ ancak Mustafa Kemal’in askerleri vatanına, toprağına ve Atasının ilkelerine sahip çıkmaya devam edecektir. Atamızın emanetlerini sonsuza kadar yaşatacağız” dedi.

unnamed-552.jpgunnamed-(4)-208.jpgunnamed-(1)-484.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.