NARLIDERE’DE ALLAH’A EMANET DEPO!

NARLIDERE’DE ALLAH’A EMANET DEPO!

Narlıdere Belediyesi’ne ait olduğu belirlenen deponun, ne kapısı var, ne bekçisi. İçinde binlerce TL değerinde malzemenin bulunduğu depo kelimenin tam anlamıyla, Allah’a emanet durumda.

Vatandaşlardan gelen ihbar, Narlıdere’de, Narlıdere Belediyesi’ne ait olan depodan geldi. Vatandaşlar, deponun kapısının olmadığını, içinde bekleyen kimsenin olmadığını, belediye ait binlerce TL değerindeki malların korumasız ve sahipsiz olduğunu iddia ettiler.

Olay yerine giden ekiplerimiz, vatandaşlardan gelen ihbarı değerlendirerek, kapısı olmayan depoyu buldu ve görüntüledi. Uzun süre uzaktan takip ettiği deponun kapısının olmadığını fark eden ekibimiz, bir süre sonra deponun içine girerek, içinde ne olduğunu araştırdı. Binlerce TL değerinde belediye ait malların olduğu deponun içinde dolaşan ekibimiz, deponun içinde kendilerine soru soracak, kendilerine soru soracak kimseyi bulamadı.

img-20210713-wa0010.jpg

Vatandaşların ihbarları doğru çıkınca, çevredeki vatandaşlarla görüşen ekiplerimiz, deponun kapısının uzun süredir olmadığını, içinde de kimsenin durmadığını öğrendi. Belediye ekiplerinin zaman zaman gelip buradan mal yüklemesi yapıp gittiklerini belirten ekipler, Narlıdere Belediyesi’ne yani Narlıderelilere ait deponu ve içinde malların Allah’a emanet durduğunu belirttiler.
img-20210713-wa0011.jpgimg-20210713-wa0012-001.jpgimg-20210713-wa0013.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.