Narlıdere'de Cumhuriyet coşkusuna yağmur engel olamadı

Narlıdere'de Cumhuriyet coşkusuna yağmur engel olamadı

Narlıdere Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği ‘Cumhuriyete Saygı Yürüyüşü’ ve Emre Aydın konserine yağmura rağmen Narlıdereliler yoğun ilgi gösterdi.

Narlıdere Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği ‘Cumhuriyete Saygı Yürüyüşü’ ve Emre Aydın konserine yağmura rağmen Narlıdereliler yoğun ilgi gösterdi. Narlıdere Güzel Sanatlar Fakültesi önünden başlayan ‘Cumhuriyete Saygı Yürüyüşü’ne Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP İlçe Başkanı Şahin Fırat, Belediye meclis üyeleri, CHP Narlıdere Kadın ve Gençlik kolları, partililer ve bayrakları, Atatürk Tshirt’leri, meşaleleri ve dinmeyen çoşkuları ile Narlıdereliler katıldı. 

yagmur’a-ragmen-narlidere’nin-cumhuriyet-coskusu-(4).jpeg

Dev Türk bayrağı ve Atatürk posterinin arkasına sıralanan Cumhuriyet sevdalısı Narlıdereliler Onuncu yıl Marşı, İzmir marşı ve sloganlar eşliğinde Emre Aydın konserinin gerçekleştirileceği Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanına kadar yürüdüler. Geceyi aydınlata meşaleler ve şarkılarla alana giren kalabalık aşırı yağmura rağmen alandan ayrılmadı.Narlıdere Belediyesinin dağıttığı yağmurlukları giyerek konsere devam eden Narlıdereliler Emre Aydın’ın sahne almasından önce hazırlanan şov’larla eğlendi. 

yagmur’a-ragmen-narlidere’nin-cumhuriyet-coskusu-(2).jpeg

Gecenin en önemli anlarından biri Emre Aydın sevenlerin doldurduğu alandan sanatçı sahneye çıktığı andaki çığlıkların atıldığı andı. Yağan yağmura rağmen alandan ayrılamayan Narlıderelilere teşekkür eden Emre Aydın sahneye konuşmasını yapması için Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’u davet etti. Başkan Batur “Böylesine gurur verici bir günü, böylesine güzel ve çoşkulu bir kalabalıkla yaşamak onur verici. Siz gençlere ve bizlere büyük görevler düşüyor. Bu Cumhuriyete sahip çıkmamız ve onu ve değerlerini korumamız lazım. Ben Cumhuriyeti koruyacağıma sizlerinden önünde bir kez daha teşekkür ediyorum.Hiçbir şey bizi Cumhuriyet sevdasından vazgeçiremez. ‘YAŞASIN CUMHURİYET’ “ dedi.

yagmur’a-ragmen-narlidere’nin-cumhuriyet-coskusu-(6).jpeg

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'un sözlerini tamamlaması ile birlikte başlayan havai fişek gösterisi alandaki seyirciler ve evlerinden bu gösteriyi izleyenler tarafından yoğun alkış aldı. Bu sırada Emre Aydın havai fişekler patlarken ‘İzmir Marşını’ söylemeye başladı. Alanı dolduran kalabalığında eşlik etmeye başlaması ile dev koro’dan müthiş bir performans ortaya çıktı. Sanatçının eski ve yeni albümlerinden söylediği şarkılarla devam eden konser Emre Aydın’ın ilk kez Narlıdere için alanda söylediği şarkısını kendi telefonu ile çekrek İnstagram’da yayınlaması ile son buldu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.