Narlıdere'de din görevlileri iftarda bir araya geldi!

Narlıdere'de din görevlileri iftarda bir araya geldi!

Narlıdere Belediyesi, ilçedeki camilerdeki din görevlilerini iftarda ağırladı. Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu ve Narlıdere Müftüsü Kemal Karadeniz’in de katıldığı iftar programında birlik beraberlik mesajları verildi.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programına, Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Narlıdere Müftüsü Kemal Karadeniz, Narlıdere Belediyesi Başkan Yardımcıları İsmail Ay ve Çağrı Sofu ile ilçe sınırları içerisindeki 10 caminin imamları katıldı. Limanreis Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftar programında konuşan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Bu güzel Ramazan ayında birlikteyiz. Aynı sofrayı paylaşmanın güzelliğini yaşıyoruz. Bugün olduğu gibi her daim güzel ülkemize sahip çıkmalıyız. 3 yıldır Narlıdere Belediye Başkanlığı görevini yürütüyorum. Narlıdere Kaymakamımız Suat Dervişoğlu ile ilçemiz adına çok güzel bir uyum yakaladık. Sağ olsunlar elimizi uzattığımızda hiçbir zaman havada kalmıyor. Hepimiz kamu görevlileriyiz. Kamuya hizmet etmek adına bu koltuklarda oturuyoruz. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. 11 ayın sultanı Ramazan’ı yaşıyoruz. İlçemizdeki din görevlilerimizin titizliği bizleri daha da mutlu ediyor. Herkesin Ramazan aynın mübarek geçmesini diliyorum” dedi.

-001.jpg

‘BİRLİK İÇERİSİNDE GEÇSİN’

“Ramazan ayını rahmet ve bereketiyle hep birlikte yaşıyoruz” diyen Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu, “ Ramazan ayında hep bir aradayız. Allah, hepimizin Ramazan ayını mübarek eğlesin. Narlıdere Belediye Başkanımız Ali Engin’in iftar daveti için teşekkür ediyorum” dedi. Ramazan ayında tüm vatandaşlara dokunmak istediklerini belirten Narlıdere Müftüsü Kemal Karadeniz, “ Ramazan ayı, ağız tadıyla, birlik-beraberlik içinde geçsin. Narlıdere Belediye Başkanımız Ali Engin’in talimatları ile Ramazan ayı öncesi camilerimiz yıkandı ve temizlendi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

narlidere-belediyesi-din-gorevlileriyle-iftarda-bulustu-1-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.