Narlıdere'de ilçenin ‘geleceğini’ halkla birlikte belirlenecek!

Narlıdere'de ilçenin ‘geleceğini’ halkla birlikte belirlenecek!

Narlıdere’nin genelinde dikkat çeken çalışmalara imza atan Narlıdere Belediyesi, ilçenin ‘geleceğini’ de halkla birlikte belirleyecek.

Narlıdereliler, web sitesi ve sosyal medya üzerinden yapılan anketle, belediyenin 5 yıllık Stratejik Eylem Planı’na proje önerilerini sunacak. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Narlıdere bizim ve birlikte yöneteceğiz” dedi.

VATANDAŞLAR ANKETE KATILACAK

Yerel seçimlerin ardından, ilçenin 5 yılına yön verecek olan Stratejik Eylem Planı için hazırlıklarına başlayan Narlıdere Belediyesi, ilçenin dört bir yanında hayata geçirilecek ve halkın yaşamını kolaylaştıracak projelerini belirlemeye başladı. Vatandaşları da yönetim sürecine dahil etmek isteyen belediye, web sitesi ve sosyal medya üzerinden anket başlattı. Hazırlanan formda Narlıderelilerin nasıl projeler istediği, yapılan işlerden memnuniyet derecesi ve önümüzdeki dönemde yapılmasını istedikleri yatırımlar soruldu.

unnamed-(4)-197.jpg

ÖNERİLER DEĞERLENDİRİLECEK

Anket formuna gelecek olan cevaplar, belediyenin uzman ekipleri tarafından değerlendirilecek. Uygulanabilir bulunan projeler seçilecek ve fizibilite çalışmaları yapılacak. Narlıdere Belediyesi, vatandaşlardan gelen uygun projeleri de yatırım programına alacak. Ankete katılmak isteyenler http://www.narlidere-bld.gov.tr/ adresinden forma ulaşabilecek

“BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Narlıderelilerin yaşamını kolaylaştıracak, ilçenin geleceğinin altyapısını oluşturacak yatırımlar hazırlıyoruz. Narlıderemizi önce İzmir’de, sonra Türkiye’de marka kent haline dönüştürmek için çaba sarf ediyoruz. Zamanı gelince tüm projelerimizi açıklayacağız ancak bu süreçte vatandaşlarımızdan gelecek öneriler de bizler için önem taşıyor. Narlıdere bizim ve birlikte yöneteceğiz. Tüm vatandaşlarımızı ankete katılmaya davet ediyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.