Narlıdere'de tabela rezaleti sürüyor

Narlıdere'de tabela rezaleti sürüyor

Başkan, "laf değil hizmet üretiyoruz" demişti ama...

Geçtiğimiz haftalarda özellikle yerel medyada gündeme gelen ilçedeki skandal işgüzarlıklar İzmirliler'in de oldukça tepkisini çekmişti. İzmir'in en çok eleştirilen belediyelerinin başında gelen Narlıdere Belediyesi'nde skandalların yanısıra ilçedeki parklar başta olmak üzere bir çok yerdeki tabela rezaleti son gaz devam ediyor. Bu seferki görüntüler ise Narlıdere Belediyesi Engelli Danışma ve Rehabilitasyon Merkezi'nin yazıları silinmiş ve levhaları paslanmış tabelasından...

Belediye binasının arka çaprazında yer alan bu tabelada Narlıdere Belediyesi Engelli Danışma ve Rehabilitasyon Merkezi'ni gösteren tabelanın harflerinin silinmesi ve bakımsızlıktan paslanması ilçe halkının da dikkatlerinden kaçmadı. Medya Ege whatsapp ihbar hattına gönderilen fotoğrafta ilçedeki tabelaların bakımsızlığından dert yanan vatandaşlar Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'a da sitemde bulundular. İlçede yaşayan bir engelli vatandaş, 2015 Mayıs ayında ilçedeki Narlıdere’de Engelsiz Yaşam Evi açılışında Başkan Batur'un konuşmasında belirttiği "Biz Narlıdere Belediyesi olarak engelli çocuklarımıza ve engelli bireylere elimizdeki imkanlar doğrultusunda gereken katkıyı yapmaya çalışıyoruz. Belediyemizin altında bulunan Engelli merkezimizi daha büyük daha modern bir hale getirmek için bir takım projelerimiz var ve bunun üstünde çalışıyoruz. Laf değil hizmet üretiyoruz" sözlerini yerine getirmesini talep etti.

GENEL BAŞKAN "BOYALI VADİ"YE NE YORUM YAPACAK?

Narlıdere'de aynı zamanda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açılışını yapacağı ve Türkiye gündemine de yeşil boyalama skandalıyla konu olan Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi'nin açılışı heyecanı sardı. İlçedeki vatandaşlar, vadideki bazı alanlara çim yerine yeşil boya ile renk verilen o vadi için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ne yorum yapacağını merak ediyorlar.

e8d6f639-6e3d-458b-bdc0-06c2e18ae359.jpg

4e9ec5f5-a7e3-497f-b6b0-0d85814a6f62.jpg

51814494-cfc9-46e2-b545-3d4515865fcc.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.