Narlıdere'de üretim kursları Temmuz'da başlıyor

Narlıdere'de üretim kursları Temmuz'da başlıyor

Üretici kadınlar sahaya iniyor!

Narlıdere Belediyesi tarafından, kadınlara istihdam imkanı yaratmak ve ev ekonomilerine katkı sunmak için kurulan Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi, kadınlara yönelik üretim kursları için startı verdi. 16 Temmuz’dan itibaren başlayacak kurslarda; her Salı ve Çarşamba günü hediyelik eşya eğitimi, her Pazartesi ve Salı günleri ise yöresel ürünleri değerlendirme eğitimleri verilecek. 

narlidere’nin-uretici-kadinlari-sahaya-iniyor!-(4).jpg

Elde edilecek ürünler, satışa sunularak kadınların ev ekonomisine katkı sunulacak. İkinci etap kurslar da 9 Eylül itibariyle başlayacak. Eğitimler için 238 8743 numaralı telefondan ve Narlıdere Belediyesi’nin 5’nci katındaki iletişim ofisinden bilgi alınabilecek.

narlidere’nin-uretici-kadinlari-sahaya-iniyor!-(1).jpg

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Kadına değer vermek sözle olmaz. Kadınlarımızı topluma kazandırabiliyorsak, sosyal yaşamda onlara da yer veriyorsak ve kadınlarımızı üretime sokabiliyorsak işte o zaman kadına değer vermiş oluruz. Yaşamın her alanında yanımızda olan kadınlarımızı üretime teşvik etmek, bu sayede aile ekonomilerine de katkı sağlamak bizler için önemli bir görev. Açılan kurslarımıza tüm kadınlarımızı bekliyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.