Narlıdereli Çocuklar 29 Ekim'i Kutladı

Narlıdereli Çocuklar 29 Ekim'i Kutladı

Narlıdere'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çocuk Şenliği çocuklardan büyük rağbet gördü.

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ve Narlıdere Muhtarları’nın işbirliği ile hazırladıkları ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çocuk Şenliği’, Narlıdereli çocukların akınına uğradı. Narlıdere Demokrasi Meydanında gerçekleştirilen etkinlik ile çocuklar çifte bayram coşkusu yaşadılar
 
7’den 70’e herkesin  Cumhuriyet Bayramı
Narlıdere Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlileri kapsamında Muhtarlar ile ortaklaşa düzenlediği ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çocuk Şenliği’  Narlıdere Demokrasi Meydanında gerçekleştirildi. Etkinliğe Narlıdere Belediye Başkanı Abdül  Batur’un yanı sıra Cumhuriyet Çocuk şenliğine destek veren Çatalkaya Mahalle Muhtarı Hıdır Tekemen, Yenikale Mahalle Muhtarı Ali Güventürk, Huzur Mahalle Muhtarı Mehmet Sert, Ilıca Mahalle Muhtarı Önder Demirdöven, 2. İnönü Mahalle Muhtarı Latif Aslan, Atatürk Mahalle Muhtarı Şahin Kıran, Narlı Mahalle Muhtarı İbrahim Türksever, Sahilevleri Mahalle Muhtarı İsmail Yetim, Çamtepe Mahalle Muhtar Ali Kemal Bülbül, Limanreis Mahalle Muhtarı Rafet Korkut ile Narlıdere Belediyesi meclis üyeleri, Narlıdereli vatandaşlar ve çocuklar katıldı.
 
Cumhuriyetle kalın
29 Ekim coşkusunu 7’den 70’e herkese yaşatmak için Narlıdere Belediyesi Cumhuriyet bayramı dolayısıyla etkinlikler düzenledi. 28 Ekim’de başlayan resmi törenler ve kutlamalarının ardından 29 Ekim’de Demokrasi meydanında Cumhuriyet çocuklarına, Cumhuriyet coşkusunu yaşatmak için mahalle muhtarlarının işbirliği ile hazırlanan Şenlik büyük ilgi gördü. Demokrasi meydanına kurulan şişme oyun parkları, Palyaçolar, yüz boyama çocuklardan yoğun ilgi görürken,  Narlıdere Belediyesi Halk oyunları ekibi tarafından hazırlanan Halk oyunları gösterisi ayakta alkışlandı. Etkinliğe katılan çocuklara ayrıca Popcorn ve Pamuk şeker ücretsiz olarak ikram edildi. Etkinlik sırasında bir konuşma gerçekleştiren Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, ‘Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği en büyük değer olan Cumhuriyet ve Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun’ diyerek sözlerine başladı. Batur “ Cumhuriyetin faziletlerine, onun değerlerine bağlı bir nesil olarak bugüne kadar geldik. Bunda sonra ise vazifemiz Cumhuriyetimizin faziletlerini bir sonraki kuşaklara aktarmaktır. Bugün bu etkinliği düzenlememizdeki amaç siz sevgili çocuklara Ata’mızın işaret ettiği bu güzel ve aydınlık yolda yürümeniz ve Cumhuriyet değerlerini anlamak ve ona sahip çıkmak için hepimizin var gücümüzle çaba göstermemiz gerektiğinin bilinmesidir. Siz bugünün çocukları büyüyüp belirli konumlara geldiğinizde göreviniz, mesleğiniz ne olursa olsun size yol gösterecek tek ışık ve yol vardır, oda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aydınlattığı faziletli yoldur. Bu ülkeye yakışır, Atatürk’ün çocuklarına yakışır birer evlat olacağınıza olan inancımız tamdır. Bu alanda bugün Cumhuriyet bayramını doyasıya yaşayın, bu sizin en doğal hakkınız. Bu ortamın oluşmasında emeği büyük olan Mahalle muhtarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun. Cumhuriyetle kalın.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.