Nasır, “Emek verenlerin emeğine saygı duymak gerekir”

Nasır, “Emek verenlerin emeğine saygı duymak gerekir”

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Foça Gencelli mevkii Cumhuriyet mahallesi kıyılarında kısa süre önce yaşanan petrol sızıntısını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Nasır, olay yerine giderek İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Şükran Nurlu, Çed İzleme ve Çevre Denetim Daire Başkanı Barış Ecevit Akgür, Liman Başkanı Levent Külepeli, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hakan Benel, Foça AK Parti İlçe Başkanı İrfan Çalışkan, Foça Ak Parti İlçe Mali ve İdari İşler Başkanı Musa Altun ve mahalle halkıyla görüştü.

Gencelli kıyılarındaki kaynağı belirsiz fuel oil kirliliğinin zamanında müdahalelerle büyük oranda temizlendiğini belirten Necip Nasır, ince temizlik çalışmalarının ise hız kesmeden devam ettiği bilgisini verdi.

Nasır, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, çalışmaya katkıda bulunan Aliağa, Foça Belediyeleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.


“EMEĞE SAYGI”

Nasır, “Emek verenlerin emeğine saygı duymak gerekir. Bu kadar kısa sürede organize olarak böylesi profesyonel bir temizlik çalışmasının yürütülmesi takdir edilmesi gereken bir durumdur. Çevre şehircilik İl Müdürlüğü hızlı bir koordinasyon sağlamış, Aliağa, Foça ve Büyükşehir Belediyeleri'nin de destekleri ile 3 gün içinde sorunun kaba bölümü bitirilmiştir” diye konuştu.

Halkın takdirle değerlendirdiği bu çalışmayı, birtakım kişilerin olayı siyasi bir şov haline sokarak kamuoyunu yanlış bilgilerle manipüle etmeye çalışmasının ise son derece yanlış bir tutum olduğuna dikkat çeken AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, “Gerekli tüm müdahaleler ilgililer tarafından zamanında ve en üst düzeyde yapılmış ve yapılmaya da devam edilmektedir” dedi.

Yetkililerle olay mahallinde görüşmesinin ardından kıyı bandındaki temizlik çalışmalarını da inceleyen Nasır'a, Cumhuriyet mahallesi sakinleri yapılan çalışmalardan ötürü duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.