Nazik Işık'tan adaylık açıklaması

Nazik Işık'tan adaylık açıklaması

12 Şubat'ta yapılacak İzmir Kent Konseyi Genel Kurul'a zaman yaklaştıkça heyecan da artıyor. STK'ların desteğini alarak adaylığını açıklayan Prof. Dr. Adnan Akyarlı'nın ardından gözler mevcut Başkan Seniye Nazik Işık'a çevrildi.

Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) desteğini alarak adaylığını açıklayan Prof. Dr. Adnan Akyarlı'nın ardından gözler mevcut Başkan Seniye Nazik Işık'a çevrilmişti. Işık, adaylığını resmi olarak açıklamasa da kendisini destekleyen arkadaşlarının kendisi adına Genel Kurul temsilcilerini aradığı öğrenildi. Özellikle CHP Karabağlar İlçe Kongresi'ni kaybeden bazı isimlerin ve Karabağlar Belediyesi'nden bazı isimlerin sürece müdahil olması şaşkınlık yarattı.

kapak-140805.jpg

Diğer yandan, S. Nazik Işık'ın çeşitli WhatsApp gruplarında ve sosyal medya hesabında aday olacağını açıkladığı öğrenildi. Adaylığını açıkladıktan sonra istifa etmesi gerektiği için resmi açıklamayı geciktirdiği öne sürülen Işık'ın kendi açıklamasıyla da bu söylentileri doğrulaması tepki çekti. S. Nazik Işık paylaşımında, resmi adaylık açıklaması yapmak için Genel Kurul hazirununun kesinleşmesi beklediğini ifade ederek ardından resmi olarak adaylığını açıklayacağını belirtti.

nazik-isik-adayim-dedi-ama-yenigun.jpeg

Aday olacak bir ismin, oy kullanacak kişilerin belirlenmesinde etkin olmasının hiç bir etik değer ve teamülle açıklanamayacağı ortadayken şimdi gözler İzmir Kent Konseyi Yürütme Kurulu'nun Başkan Işık hakkında alacağı karara çevrildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.