NEA GARDEN HOTEL YILBAŞINDA DA HİZMET

NEA GARDEN HOTEL YILBAŞINDA DA HİZMET

Alaçatı’da faaliyete geçen Nea Garden Hotel, birçok işletmenin sezonu kapattığı Ege’nin incisi tatil beldesinde kış mevsiminde de konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Birçok işletmenin sadece yaz sezonunda hizmet verdiği Alaçatı’da tüm yıl boyunca misafirlerini ağırlayan Nea Garden Hotel, yılbaşı programını Alaçatı’da geçirmek isteyenlere evinin konforunda konaklama imkanı sunuyor. Gruplara özel indirimlerin uygulanacağı yılbaşı konaklama fırsatından yararlanabilmek için (232) 716 00 29 numaralı telefondan rezervasyon yaptırmanız yeterli. Evcil hayvan kabul eden ender işletmelerden biri olan Nea Garden Hotel, yılbaşı tatilinde sevimli dostlarından ayrılmak istemeyenler için de eşsiz bir kış tatili deneyimi sunuyor. Alaçatı’nın çam kokusuyla dolu en yeşil bölgesi Çamlıkyol’da, yılbaşı sokak partilerinin yapıldığı merkezlere yürüyüş mesafesinde olan Nea Garden Hotel 50 metrekarelik, tamamı suit olan odalarıyla da farklı bir tatil deneyimi yaşamanızı sağlıyor.

 

SOKAK PARTİLERİNE HAZIR

Her biri toplamda 50 metrekare olan ve içlerinde bir yatak odası, salon, teras-balkon ve banyo bulunan odaların geniş aileler için de konforlu konaklama sunduğunu dile getiren İşletmeci Bedriye Türkay, yüzme havuzu, 2000 metrekarelik yeşil alanı, A La Carte restoranı ve hizmet anlayışıyla butik otel anlayışına yeni bir boyut kazandırdıklarını belirterek, “Alaçatı’da birçok işletme sadece sezonluk hizmet veriyor. Kış aylarında Alaçatı’ya gelenler kısıtlı imkanlarla tatillerini geçiriyorlar. Nea Garden Hotel olarak sezonluk çalışma anlayışını değiştirmek istiyoruz. O nedenle nu yıl otelimizi tüm kış boyunca açık tutacağız. Bu yıl yılbaşında Alaçatı sokaklarında düzenlenecek partilere katılacak olan misafirlerimiz konaklama konusunda sıkıntı yaşamayacaklar” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.