NECATİ VE SAYKOLAR OPTİMUM’DA HAYRANLARI İLE BULUŞTU

NECATİ VE SAYKOLAR OPTİMUM’DA HAYRANLARI İLE BULUŞTU

‘Necati ve Saykolar’ Optimum Açıkhava Konserleri’nde sevenleriyle buluştu. Müzik ve eğlenceyi bir arada sunan doğaçlama tekniklerle farklı müzik tarzlarını birleştiren ‘Necati ve Saykolar’ Optimum’da müthiş bir konser verdi.

 

‘Necati ve Saykolar’ Optimum Açıkhava Konserleri’nde sevenleriyle buluştu. Müzik ve eğlenceyi bir arada sunan doğaçlama tekniklerle farklı müzik tarzlarını birleştiren ‘Necati ve Saykolar’ Optimum’da müthiş bir konser verdi. Necati ve Saykolar interaktif olarak gerçekleştirdikleri performanslarıyla İzmirlilere unutamayacakları bir konser yaşattı.

Optimum Temmuz konserlerinde sahne alan ‘Necati ve Saykolar’ çok sevilen parçalarını bu kez İzmirliler için seslendirdi. Ünlü Rock Grubu İzmir Optimum’da ücretsiz olarak gerçekleşen konserde müzikseverle hasret giderdi. İzmir Optimum hafta sonu konserleriyle alışveriş keyfine eğlence ve müziği ekleyerek ziyaretçilerine unutulmaz günler yaşatıyor. Optimum Açıkhava Konserleri önümüzdeki haftalarda da Astar ve Mery Jane konserleriyle devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.