Nefes Alma Problemleri Agora'da Konuşulacak

Nefes Alma Problemleri Agora'da Konuşulacak

Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerinin yoğun ilgiyle takip ettiği ve her hafta Cuma günü saat 16.00’da Agora Alışveriş Merkezi A Blok aktivite alanında gerçekleştirilen Agora Sohbetleri 2017 yılında da birbirinden değerli konu ve konuklara yer vermeye d

Sağlıklı yaşamdan, ruhsal gelişime hayata dair ne varsa ele alınan Agora Sohbetlerinde bu hafta “Nefes Alma Problemleri” konusu ile Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. İbrahim Korhan konuk olacak.

İbrahim Korhan Kimdir?
İbrahim Korhan 1998 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 2005 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanını aldı. Aynı yıl Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz (KBB) Hastalıkları Anabilim Dalı'nda ihtisasına başladı ve 2011 yılında tamamladı. 2011 ile 2014 yılları arasında İzmir Seferihisar Nejat Hepkon Devlet Hastanesi'nde görev aldı. 2014 yılında İzmir Özel Tınaztepe Hastanesi ve Özel Buca Tıp Merkezi'nde çalıştı. 2016 yılında Özel ENTO KBB Cerrahi Tıp Merkezi’nde çalışmaya başladı. Korhan, çalışmalarına halen bu kurumda devam etmektedir. Ulusal ve uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan pek çok makalesi bulunan Op. Dr. İbrahim Korhan aynı zamanda İngilizce bilmektedir ve evli iki çocuk babasıdır.

6 Ocak Cuma günü gerçekleşecek olan söyleşide Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. İbrahim Korhan “Nefes Alma Problemleri” konusu ile katılımcılara nefes alma problemleri, ile ilgili tedavi yöntemlerini paylaşacak. Burunda ki şekil bozukluğuna bağlı nefes problemlerinden de  bahsedecek olan Korhan, burun kemiği eğriliği  sebebi ile nefes almakta sorunlar yaşayan kişilerin  günlük yaşamda bu problemden nasıl etkilendiğinden bahsedecek ve  bu rahatsızlıktan nasıl kurtulabilecekleri konusunda bilinçlendirecek.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, 6 Ocak Cuma günü gerçekleşecek Agora Sohbet’inde güncel bir problem olan “Nefes Alma Problemleri” konusuna yer verileceğini söyleyerek yeni yılda da Agora Sohbetleri’nde alanında uzman konukları İzmirlilerle buluşturmaya devam edeceklerini belirtti. 


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.