Nefrin'in Film Ekibi Bartın'da

Nefrin'in Film Ekibi Bartın'da

Türkiye'de bir kadın yönetmen tarafından yönetilen ilk korku ve gerilim filmi Nefrin'in film ekibi sel felaketinin ardından Bartın'a gitti.

Türkiye’nin ilk korku ve gerilim filmi kadın yönetmeni Irmak Gülşen Açıkgöz’ün çektiği NEFRİN sinema filmi oyuncuları Eylem Doğan, Aydan Çakır, Batuhan Yar, Yavuz Ketenci’yle filmin yapımcılığını üstlenen DSS Yapım yöneticileriyle birlikte bugün Bartın da sel felaketine maruz kalan yerleşim yerlerini, yurttaşlarımızı ve engelli Mustafa Çalık’ı ziyaret edecekler.

Geçtiğimiz ay Bartın da yaşayan engelli yurttaşımız Mustafa Çalık’la konuşan yönetmen Irmak Gülşen Açıkgöz, önümüzdeki günlerde film oyuncu ve yapım ekibi olarak seni ziyaret edeceğim demişti. Bu sabah İstanbul’dan DSS Yapım çekim minibüsüyle yola çıkan ekip öğle saatlerinde Bartın da olacak.

DSS Yapımın tarafından çekimleri Kırıkkale de yapılan ve başrollerini Eylem Doğan, Metin Yüksel, Arda Kural, Batuhan Yar, Aydan Çakır,Yavuz Ketenci ve İzzet Çivril üstlendi. Nefrin sinema filminde Gülten Kesgin,Tuncay Çağıl, Ece Baykal, Zülfü Hamit Altın, Murat Ercanlı, Burak Savaş, Ferda Erişkin, Ahmet Çetin ve Yüksel Aydın yardımcı rollerde performanslarını sergiledi. Nefrin sinema filmi ekibi Bartın dönüşü Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş tarafından Düzce de ağırlanacak, film ekibi Düzce’yi gezecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.