Nehirce Şirketler grubu Beze Group ile çalışacak!

Nehirce Şirketler grubu Beze Group ile çalışacak!

İnsan kaynakları konusunda çözüm ortağı Nehirce Şirketler Grubu, iletişim ve iş geliştirme alanlarında Beze Group ile çalışmaya başladı.

Nehirce İnsan Kaynakları, “İnsan Kaynakları”, “Bordrolama” , ‘’İş Hukuku’’ gibi yönetim hizmetleri vermek üzere 2009 yılında kuruldu. Birlikte çalışıp sorumluluğunu üstlendiği kuruluşların ve çalışanlarının gelişimi için maksimum fayda sağlayan Nehirce İnsan Kaynakları; alanında uzman çalışanları ile yenilikçi, sürdürülebilir, şeffaf, fayda odaklı, kuruluş ve kişiye özel çözümler üretiyor. 

0-(5)-021.jpg

River Akademi ise “Eğitim” ve “Organizasyon“ hizmetlerini profesyonel ekibiyle üstlenerek, en verimli şekilde gerçekleştiriyor.  Uzman kadrosunun yanı sıra uzman psikologlar ile değerlendirerek en uygun pozisyonlara en doğru çalışanları yerleştirmektedir. 

NEHİRCE ŞİRKETLER GRUBU’nun üçüncü üyesi Cvbenim.com, özel istihdam bürosu olarak işverenlerin ve iş arayanların internet ortamında bir araya gelmesini sağlamaktan çok daha fazlasını yapan yeni nesil bir “İnsan Kaynakları“ platformudur. Cvbenim.com, işveren ve iş arayanlar arasında önemli bağ kurarak bakış açısını içinde bulunulan çağa odaklayarak; adayların olumsuz görüşmelerle vakit kaybı yaşamasını önlüyor ve işverenlerin de en hızlı şekilde şirketlerinin kurumsal yapısına uyum sağlayabilecek personeli seçmesini sağlamak amacıyla hizmet veriyor. CVbenim.com, son derece özel ve etkin bir yazılıma sahiptir.

Cvbenim.com’da iş arayanlar standart özgeçmişlerine ek olarak CV Video’larını çekiyor ve bu videoları başvuru yaparken kullanıyor. CV Video ile iş arayanlar kendilerini en iyi şekilde ifade edebiliyor. CV Benim veri tabanında yer alan binlerce firma, ilanına uygun personel bulunuyor. 

NEHİRCE ŞİRKETLER GRUBU CEO&Genel Müdürü Ezgi Yalçın;  “Deneyimli iletişimci Bengü Bilik ve BEZE Group ile yeni açılımlar ve atılımlarımızda iletişim odaklı çalışmalara önem vereceğiz. Kendimizi ülke genelinde ve bölgede ilgili kurum ve kuruluşlara daha iyi tanıtıp daha iyi anlatacağız“ dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.