Neslihan Apa’nın Esrarengiz Kayboluşu

Neslihan Apa’nın Esrarengiz Kayboluşu

“Gerçeğin Peşinde” programına 4 aydır kendisinden hiçbir haber alınamayan Neslihan Apa’nın, esrarengiz bir şekilde ortadan kayboluş hikayesi damgasını vurdu.

Paköz: “Burada genç bir kız var. Adana’da bundan tam 4 ay önce annesi ortadan kaybolmuş. Annesini aramaya geldi. İremciğim, nasıl bir gündü o gün?” diyerek, sözü Neslihan Apa’nın kızı İrem’e bıraktı.
 
Neslihan Apa’nın kaybolduğu günü kızı anlattı
 

İrem Apa, annesinin kaybolduğu günü şöyle anlattı; “O gün sıradan bir gündü. Annem ile birlikte evden çıktık. Annem teyzeme gitti, ben arkadaşlarımla buluşmaya gittim. Akşam eve gelmedi. Sonra öğrendik ki o gün teyzeme de gitmemiş. Evden çıkarken annemin yanında sadece kol çantası vardı. Annemin telefonu 3 gün boyunca açıktı. Biz aradık, yakınlarımız aradılar, polisler aradılar telefon açılmadı. Yeri bulunamadı. Gittiği günün ertesi günü bana annemin telefonundan bir mesaj geldi. ‘Merak etme yavrum, akşam ararım’ yazıyordu. Bir arkadaşına da ‘Merak etme, akşam ararım’ diye bir mesaj gitmiş; ama o annem değildi. Annem öyle bir mesaj yazmaz. Maddi sıkıntılarımız vardı. Eşyalarımızı satmak zorunda kalmıştık. Evde annem ile babam arasında tartışmalar oluyordu; ama o gün morali gayet iyiydi hatta gülüşerek ayrıldık”
 
Serap Paköz, Neslihan Apa’nın eşi İlker Bey’e; “Sence ne olmuş olabilir?” diye sordu.
 
İlker Bey; “Eşimin öldürüldüğünü düşünüyorum. Kız kardeşim, annemi arıyor. Hiç tanımadığım bir kişi kız kardeşime sosyal medya üzerinden mesaj atıyor. ‘Neslihan Genç’i, tanıyor musun? Benim eşimle mi, arkadaşımla mı kaçtı’ öyle bir şey yazıyor. ‘Genç’ eşimin kızlık soyadı. Bunu kimse bilemez. Sonra bu hesabın sahte bir hesap olduğunu anladık” dedi.
 
Neslihan Apa’nın annesi damadını suçladı
 

Neslihan Apa’nın annesi Mecbure Hanım, telefonla canlı yayına bağlandı. Mecbure Hanım; “Daha önce eşi ile kavga ettiğinde çocuklarını alıp, bana geldiği oldu. 2 yıl benim yanımda yaşadı. İşe koydum, çalıştı. Eşi kapıma geldi, aldı. Bu defa ben de hiçbir haber alamıyorum. Beni aramadan yapmazdı. Her gün hastanelerdeyim. Benim kızım, kocasından korkuyordu. Kocası kızımı dövüyordu. Kızımı benim yanıma göndermiyordu” dedi ve damadını suçladı.
 
Söz alan İlker Bey; “Ben 19 senedir evliyim. 19 sene boyunca annesine gitti, geri geldi. Bu gitmelerin bir sonu olması lazımdı. Bu nedenle annesine göndermedim. Ben tartışmayı kendi kendime yaratmadım. Bizim sürekli tartışmamızın nedeni Neslihan’ın, dağınıklığı ve pisliğiydi. Bu nedenlerden karıma vurduğum da oldu, pişmanım. Hayatta olsun, geri dönsün ayağının altında paspas olmaya hazırım” dedi.
 
Neslihan Apa’nın kızı gözyaşları içinde annesine seslendi
 

Neslihan Apa’nın kızı İrem, gözyaşları içinde; “Anne, sana ihtiyacımız var. Beni duyuyorsan, ortaya çık” diyerek, annesine seslendi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.