Nesnelerin İnterneti-IoT Hackathonu ekipleri HUGO BOSS İzmir'deydi.

Nesnelerin İnterneti-IoT Hackathonu ekipleri HUGO BOSS İzmir'deydi.

23-24 Mayıs 2017 günlerinde DEPARK/DETTO/Hugo Boss işbirliği ve Dokuz Eylül Üniversitesi evsahipliğinde gerçekleşen IoT Hackathonu ardından katılımcı ekipler sıradışı bir gün için HUGO BOSS İzmir üretim tesisini ziyaret ettiler. 

 

Ödüllerini almak bir yana HUGO BOSS İzmir'in IT takım Liderleri Fatih Sancaktar ve İlter Aksencer'den devam etmekte olan Endüstri 4.0 ve akıllı fabrika süreçlerine dair projeler hakkında detaylı bilgi alma şansı bulan Hackerlar, HUGO BOSS İzmir uzmanlarının aktardığı teknik bilgilerle yarışma boyunca çözüm aradıkları vakanın içinde yer aldığı büyük resmi görme imkanı buldular. Aynı zamanda HUGO BOSS İnsan Kaynakları biriminden Ceren Akyüz Serin ile mülakat süreçlerini başlattılar.
Ekiplerle buluşan HUGO BOSS İzmir Genel Müdürü Joachim Hensch, bir hedef için 23 saat boyunca vazgeçmeksizin çalışmanın fark yaratmak adına çok değerli bir tecrübe olduğuna değinerek, "Size bir tavsiye vermem gerekse bu fark yaratan duruşunuzu, farklı düşünme ve ekstra eforla problemleri çözme yaklaşımınızı korumanızı önermek olurdu. İş hayatında bu ekstra çaba sizi çok farklı noktalara taşıyacaktır. Bu çabayı ister kendi işinizin patronu ister bir firma çalışanı olarak gösterdiğiniz takdirde başarıyı deneyimleyebileceğinize inanıyorum. Şu anda başarılı olan örnekleri incelediğinizde bu sözlerimin doğruluğunu siz de görebilirsiniz" dedi. DEPARK Genel Müdürü Seyide Kurtuluş ve HUGO BOSS Kurumsal Projeler Müdürü Döndü Ünal Haktar, Kurumsal Hizmetler Kıdemli Müdürü Sarper Arslan ile hackathon süresince HUGO BOSS ailesinden katılımcılara  mentor desteği sunan Duygu Açıkgöz, Gözde Bilgi, Fatih Akıncı, Nüket Baran, Nur Dinçer ve Burcu Sipahi de toplantıda yer aldılar.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.