Nesrin Çıtırık'tan flaş açıklama! 

Nesrin Çıtırık'tan flaş açıklama! 

Hayvanların Yaşam HAKLARI Konfederasyonu Başkanı Nesrin Çıtırık büyükşehirlerde kurulan dev barınaklar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Nesrin Çıtırık yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; 

"Belediye Başkanları BÜYÜK DEV BARINAKLARI Ceplerine Para Doldurmak İçin KURDURURLAR. KARŞI ÇIKALIM.

Hiç dikkatinizi çekti mi❓

Sokaktaki iki tane köpeğin önüne bir mama koymaktan aciz belediye başkanları bile ağızlarını açtıkları zaman "büyük dev modern barınak" kurmak isterler. Hiç birisi KISIRLAŞTIRMA MERKEZİ kurmaktan bahsetmezler. 

Neden biliyor musunuz❓ Çünkü kısırlaştırma merkezleri kurmak belediye başkanlarının cebine para getirmez. Ama dev barınakların dev harcamaları, mütahitlerden yeterli paralarını alıp ceplerini doldurmalarına yarar.  

PEKİ BİZ NE YAPALIM❓

✅Herkesten rica ediyorum, bulunduğunuz yerde sayın muhtarlara gidin basına gidin ve belediye başkanlarının karşısında kitlesel talep halinde "KISIRLAŞTIRMA ve TEDAVİ MERKEZLERİ"  kurmalarını isteyin.  Çünkü kısırlaştırma olmadığı sürece sahipsiz hayvanlar kontrolsüz üremeye devam edecek, bu başkanlar o hayvanları toplatacak, öldürecek veya ölüm kampı barınaklarda yok edecekler. 

✅Kurulan dev barınaklara bakın, buna bütün büyük şehirler de dahildir, Ankara, İzmir, İstanbul, Kayseri, Denizli hepsi dahildir, bu başkan denen adamlar barınakları kurdururlar ama oraya  veteriner hekim almaz, bakıcı almaz, tıbbi ekipman sağlamaz, yemek gıda sağlamaz,  alırsa da çöp mama alır, o büyük  barınaklar  ölüm zulüm ve  esir kamplarına dönüşür. 

✅Lütfen kitleyi arkamıza alarak ve sayın cumhurbaşkanımıza sn milletvekillerimize parti başkanlarımıza seslenelim. Yeni çıkacak yasada "Kısırlaştırma ve Tedavi Merkezleri" bütün belediyelere  kurma mecburiyeti gelsin, dev barınaklar yasaklansın. 

Başarabilirsek hayvanları kurtarabiliriz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.