Netflix Fast Laughs TikTok’a rakip oluyor!

Netflix Fast Laughs TikTok’a rakip oluyor!

Netflix, aboneler için TikTok tarzı bir komedi yayını olan ve Fast Laughs adını alan özellik, abonelerin daha uzun süre platformda içerik izlemesini sağlamayı amaçlıyor.

Popüler yayın platformunun yeni özelliği sunması, kullanıcı tabanını büyütmek için değil, mevcut üyelerin izleyecek yeni şeyler bulmasına yardımcı olmak amacı ile kullanılacak.

Fast Laughs olarak adlandırılan yeni mobil özelliğe, iOS‘taki Netflix uygulamasının alt gezinme menüsünden erişilebiliyor. Sekmeye dokunduktan sonra, Netflix kitaplığından tam ekran klipler birbiri ardına oynatılmaya başlıyor.

Bu özellik ile bir dizi, film veya stand-up içeriğine rastlarsanız, onu izleme listenize ekleyebiliyor veya hemen izlemeye başlayabiliyorsunuz. Fast Laughs ayrıca, en sevdiğiniz sosyal medya platformunda klipleri ayrı ayrı paylaşmanıza da olanak tanıyor.  

netflix-fast-laugh.jpg

Ek olarak yeni özellikte kliplere tepki vermeniz için bir “LOL” düğmesinin olduğunu da belirtelim.

Variety’ye göre, Fast Laugh videoları dikey formatta gösterilecek ve TikTok gibi popüler uygulamalara benzeyecek. Ayrıca Netflix, günlük en fazla 100 klipten oluşan 15 saniye 45 saniye arasında içerikler yayınlayacak.

Fast Laughs, bugün itibariyle ABD, Kanada ve Avustralya gibi belirli ülkelerdeki iOS kullanıcıları için kullanılabilir. Yeni özelliğin Android sürümünün ise yakında test aşamasına gireceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.