Netflix haftalık paket aboneliğini test ediyor!

Netflix haftalık paket aboneliğini test ediyor!

Son zamanlarda kendisine rakip olarak duyurulan servislerle sarsılan Netflix, abonelerini kaybetmemek için yeni paketler üzerinde çalışıyor. 

Öncelikle paketlerini haftalık ve aylık ödeme seçeneklerine ayıran şirket, ayrıca mobil için yeni bir paketi test ediyor. Netflix haftalık paket ve mobil paket seçenekleri ile hem mevcut kullanıcılarını korumaya hem de yeni kullanıcıları çekmeye çalışacak. Test edilen yeni paketlerle ilgili detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz günlerde bazı Asya ülkelerinde test aşamasına sunulan yeni abonelik tipleri, şu an ülkemizde de test ediliyor. Henüz belirli sayıda kişiye açık olan yeni abonelik tipleri beraberinde aylık ve haftalık ödeme seçeneklerini de getiriyor. Mobil, temel, standart ve özel paket olarak adlandırılan dört farklı abonelik tipi, küçük ücret farkları ile haftalık bir şekilde ödenebiliyor.

Bununla birlikte göze çarpan bir diğer yenilik ise, mobil paket tarafında öne çıkıyor. Aylık 8 TL ve haftalık 2 TL ücretiyle kullanıma sunulan paket, yalnızca mobil cihaz üzerinden izlemeye izin vermekte. Aynı anda tek cihaz üzerinden kullanabildiğiniz paket, HD görüntülemeye de olanak sunmuyor.

Netflix haftalık paket ücretleri ne kadar?

Mobil paketin aylık ücreti 8 TL, haftalık ücreti ise 2 TL olarak belirlenmiş durumda. Bununla birlikte diğer paketlerin aylık ücretleri aynı iken, haftalık ücretleri sırasıyla 5 TL, 8 TL ve 11 TL olarak belirlenmiş durumda. Haftalık paket seçenekleri ile birlikte çok izlemek istediğiniz dizi ve filmleri daha fazla ödemeden kullanabilmeniz mümkün olacak. Test edilen paketlerin herkese sunulup sunulmayacağı veya ne zaman kullanıma sunulacağı bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.