Netflix ilişkinizin ne kadar süreceğini söylüyor...

Netflix ilişkinizin ne kadar süreceğini söylüyor...

Sevgililer Günü'nde bazı insanlar kendilerini Black Mirror'ın bir parçası gibi hissedilebilir. Netflix, Sevgililer Günü'ne özel Black Mirror'ın dördüncü sezonundaki Hang the DJ'ı gerçek hayata da uyarladı....

Netflix'te birçok başarılı yapım var ve bunlardan biri de bilimkurgu temalı dizi Black Mirror. Her bölümü geleceğimize dair farklı sonuçlar içerse de dördüncü sezonun en zevilene bölümdelerinden biri Hang the DJ. Bu bölümde yapay zeka destekli bir cihazın kişilerin ilişkilerini yönetmesini konu alıyor. Bölümde Couch adlı cihaz, sistem içindeki çiftlerin ilişkilerinin ne kadar süreceğine karar veriyor. Netflix, dizideki bu sistemi gerçeğe uyarladı.

Netflix bilimkurgu dizisinden esinlenilerek sizinle oynamak için bekleyen yeni, karanlık ama eğlenceli bir arkadaşlık uygulaması var. coach.dating adresini ziyaret edenler ilişkilerinin ne kadar süreceğini görebiliyor. Eşzamanlı olarak düğmeyi tıkladığınızda aşkınızın ne kadar süreceğiniz belirleniyor.


Tıpkı Netflix'te olduğu gibi bu işlev yalnızca her iki kullanıcı da durumu kabul ederse çalışıyıor. Siz ve eşiniz beş saniye içinde düğmeye basmalısınız.

Eğlence amaçlı yapılan sitenin rastgele sonuçlar çıkardığını belirtelim. Bu nedenle bu uygulamanın doğruluğunu garanti edemeyiz.Sonuç olarak, uygulama Black Mirror dünyasını bizimkine getiriyor. Gerçekliği bulanıklaştırıyor ve varlığımızı sorgulamamızı sağlıyor. Keyfini çıkarın.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.