Netflix’e rakip: YouTube TV’ye zam geldi!

Netflix’e rakip: YouTube TV’ye zam geldi!

YouTube TV adını ilk kez duyduğunuzda yeni bir Netflix rakibi servis olduğunu düşünebilirsiniz.  Ancak, 2017 yılından bu yana Amerika Birleşik Devletleri’nin New York, Los Angeles, San Francisco gibi birçok eyaletinde kullanılıyor.

Basit arayüzünün yanı sıra yayınların sınırsızca geriye sarılabilmesi sayesinde YouTube TV birçok kullanıcı tarafından tercih ediliyor. İnternet tabanlı bu servise yeni kanallar eklenirken, aylık abonelik ücretine önemli bir zam yapıldı. Sınırsız kapasite sunulan Bulut DVR sistemi sayesinde istediğiniz her şeyi kaydedip sonradan izleyebildiğiniz YouTube TV’nin aylık ücreti uzun süredir 35 dolardı. Discovery kanallarının eklendiği servisin ücreti 50 dolara çıkarıldı.

Doğrudan Apple TV üzerinden kullananların ise 55 dolar ödemesi gerekiyor. Yeni fiyatlar 13 Mayıs tarihinden itibaren geçerli olacak. Yani mevcut müşteriler bir ay sonra bu zamdan etkilenmeye başlayacak. Henüz dünyanın birçok noktasında kullanılamayan bu Youtube servisi başta ABC, CBS, FOX, NBC, Fox Sports Networks, ESPN olmak üzere en çok izlenilen onlarca televizyon kanalına ev sahipliği yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.