Netflix'te ekonomik kriz sürüyor!

Netflix'te ekonomik kriz sürüyor!

Son zamanlarda yaşadığı finansal problemler nedeniyle yaklaşık 300 çalışanını daha işten çıkardığını duyuran Netflix, finansal sorunlar ile mücadele etmeye devam ediyor.

Dünya çapında milyonlarca abonesi bulunan Netflix, 300 civarında çalışanını daha işten çıkardığını duyurdu. Şirketin sözcüsü Bao Nguyen’in yaptığı açıklamada, işten çıkarılmanın birçok farklı ekibi kapsadığı belirtildi. Ayrıca, çalışanların çoğunun ABD’den olduğu; ancak uluslararası rollerde de işten çıkarılmaların yapıldığı açıklamalar arasında yer aldı.

db4463cf4d41fa00cdd9ff747a1315834f2ba106.jpeg

Nguyen, yaptığı açıklamalarda, “Ne yazık ki yaklaşık 300 çalışanımızı işten çıkardık” ifadelerini kullanırken bu değişikliklerin gelir büyümesindeki yavaşlamadan kaynaklandığını ifade etti. Sözcü, Netflix’in bu tarz başka hamleler yapıp yapmayacağı ile ilgili yorum yapmaktan ise kaçındı. Şirketin ortak CEO’ları Reed Hastings ve Ted Sarandos ise çalışanlara gönderilen bir e-postada endişelerin farkında olduklarını, önümüzdeki zamanlarda ‘daha normal bir iş akışına’ dönmeyi planladıklarını aktardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.