Netflix’ten milyon dolarlık yatırım beklentisi!

Netflix’ten milyon dolarlık yatırım beklentisi!

New York’taki birçok prodüksiyon şirketi ile iş birliği içerisinde çalışan Netflix‘ten bir yatırım daha bekleniyor. 

Beklentiler doğru çıkarsa şirket, en büyük prodüksiyon şirketlerinden biri olan NYC’ye yatırım yapacak. Bu yatırım ile birlikte Netflix, daha geniş bir içerik yelpazesi sunabilecek.

Netflix’in dizi ve film kapasitesini daha genişletmek için yapacağı yatırımla birlikte yüzlerce kişiye daha imkanı sunabilecek. Netflix’in New York’taki şirketlere yatırım yapmasının en büyük sebebi, devletin Netflix’e sunmuş olduğu finansal teşvikler. Hükümet, Netflix’e 10 yılda 4 milyar dolara kadar vergi indirimi sunuyor. Bu durum bölgeden çekilen teknoloji ve medya şirketlerinin bölgeye biraz daha bağlanmasına sebep olacak. Bunun yanı sıra bu yatırımların önümüzdeki günlerde hızla artması da beklentiler arasında yer alıyor.

New York Valisi Cuomo, Netflix’in iş miktarını biraz daha arttırması gerektiğini ve NYC’ye 100 milyon dolara kadar yatırım yapması gerektiğini vurguluyor. Henüz Netflix’ten resmi bir açıklama gelmiş değil. Eğer bu haberler doğruysa önümüzdeki günlerde resmi bilgiler de karşımıza çıkar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.