Nevin Badem'den Ak kadınlara özel davet

Nevin Badem'den Ak kadınlara özel davet

Ödemiş Belediye Başkanı eşi Nevin Badem, Ak Parti Kadın Kolları’ndaki görev değişikliğinin ardından yeni ve eski yönetimde emek veren kadınlarla biraraya geldi.

Ödemiş Belediye Başkanı eşi Nevin Badem, Ak Parti Kadın Kolları’nda çalışan hanımlara özel kahvaltı organize etti. Kahvaltıya Belediye Başkanı Mahmut Badem, Meclis üyeleri Özlem Katırcı ve İpek Yılmaz, Ak Parti ilçe Başkanı Halil Demir ve eşi, Ak Parti adına Kolları Başkanı Mehtap Gülseven Girgin, SKM Başkanı Müjde Çelik, eski kadın kolları başkanları, yönetim kadrosunda görev alan kadınlar ve meclis üyelerinin eşleri katıldı.

Nevin Badem katılımcılara teşekkür ederek; “Yol arkadaşlarımızla birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Birlik, beraberlik ve dayanışmamızın herkese örnek olmasını diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Mahmut Badem ve Ak Parti İlçe Başkanı Halil Demir yaptıkları konuşmada Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin en iyi şekilde anlatılması konusuna değinerek, 17 Nisan sabahı yeni bir Türkiye’ye uyanacağız ifadelerini kaydetti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.