Nevşah Karamehmet, Rol Model Oluyor

Nevşah Karamehmet, Rol Model Oluyor

Nevşah Fidan Karamehmet, kurucusu olduğu Nefes Koçluğu Federasyonuna başkanlık ederek gittiği Fransa’daki Global Inspiration Konferansında, 40 ülkeden yüzlerce kişiye “İşinizi Nasıl Büyütürsünüz?” başlıklı bir konuşma yapacak.

Başta Türkiye olmak üzere nefes eğitmenliği alanında “job creator” olarak literatüre geçen IBF-Uluslararası Nefes Çalışmaları Vakfı Türkiye Temsilcisi Nevşah Fidan Karamehmet, Türkiye temsilcisi olduğu IBF-Uluslararası Nefes Çalışmaları Vakfı’nın 28 Temmuz-4 Ağustos arasında Fransa’daki Jardins de l'Anjou'de düzenlediği Global Inspiration konferansında kişisel deneyimlerini paylaşacak. İki yıl önce kurduğu Türkiye Nefes Koçluğu Federasyonuna başkanlık ederek toplam 21 kişilik bir ekip halinde etkinlikte hazır bulunan Türk nefes koçlarının eğitmeni Nefes Uzmanı ve Yazar Nevşah Fidan Karamehmet, 40 ülkeden nefes çalışmaları alanında pek çok lider ve akademisyene ev sahipliği yapacak olan Global Inspiration Conference-GIC etkinliğinde, başarılı bir girişimci ve dünyanın en hızlı büyüyen nefes okulu başkanı olarak meslektaşlarına “How to Grow Your Bussiness-İşinizi Nasıl Büyütürsünüz?” başlıklı bir konuşma yapacak. Nefes Koçluğu Federasyonu yönetimi ve üyelerden oluşan 21 kişilik grup ayrıca yedi gün boyunca düzenlenecek farklı etkinliklere de katılacak.
 

NEVŞAH FİDAN KARAMEHMET KİMDİR?

Uluslararası Nefes Koçluğu Federasyonu Kurucu Başkanı, ABD Nefes Bilimleri Enstitüsü Üyesi, Nefes Uzmanı ve Yazar.

Fiilen Türkiye'ye transformasyonel nefesi getiren ilk kişi, “nefes eğitmenliği” sisteminin kurucusu ve dünya çapındaki üç-dört ehil eğitmeninden biridir. ABD, İngiltere ve Türkiye’de verdiği, tamamen kendi müfredatı olan ve dünya çapında yankı yaratan “Mucize Kursu”nda, “doğal nefes almanın önemini” anlatmakta, katılımcıları kurban rolü oynamayı bırakıp yaşamlarının kontrolünü ellerine almaya, hayatlarının değişmesini sadece beklemek yerine, harekete geçip bir şeyler yapmaya teşvik etmektedir. Nefes koçlarının hocası Nevşah Fidan Karamehmet çalışmalarında transformasyonel nefes, holistik nefes, nefes terapisi, yeniden doğuş, kuantum fiziği, yaşam koçluğu ve meditasyon tekniklerinden esinlenmektedir. 11 yıldır NFS Yaşam Okulu'nun kurucu başkanlığını yapmaktadır. Nefes Koçluğu, ICF tarafından akredite edilmiş Profesyonel Eğitim Programı'dır. Karamehmet, dünya çapında binlerce nefes koçunu eğitmiştir ve bunların büyük çoğunluğu sertifikalıdır.

Dokuz adet çok satan kitaba ve birçok ödüle sahiptir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.