Nevvar Salih İşgören, kadına şiddet için turuncuya boyandı

Nevvar Salih İşgören, kadına şiddet için turuncuya boyandı

Nevvar Salih İşgören Eğitim Kampüsü 3 nolu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi 25 Kasım-10 Aralık tarihlerinde turuncuya boyanıyor.

Okulumuz Halkla İlişkiler ve Organizasyon Alanı öğrencileri, toplumumuzda derinlere gömülmüş şiddetle mücadele etmek, öğrencilerimizde farkındalık yaratmak ve kadınların toplumumuzdaki konumlarını güçlendirmek amacıyla, dünyada ve şehrimizde gerçekleştirilen“Kadına Şiddete Hayır” kampanyasına düzenledikleri etkinliklerle ile destek veriyor. 


Kampanya için okulumuzda şiddet gören kadın fotoğrafları sergisi ve çeşitli sunumlar gerçekleştirilecek. Ayrıca öğrencilerimiz kendi hazırladıkları videoyu okul sitesi ve youtube sitesine yükleyecekler. Giydikleri “Kadına Şiddete Hayır” tişörtleriyle hafta boyunca öğrencilere şiddet karşıtı mesajlar verecekler.


Okul müdürü Önder KEKİL, bu kampanya ile teorik dersleri pratiğe çevireceklerini aynı zamanda toplumu derinden etkileyen şiddet olaylarına dikkat çekerek öğrencilerde farkındalık yaratıp sosyal sorumluluklarını yerine getirmek istediklerini söyledi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.