New Holland, İzmir'de Yeni Modellerini tanıttı!

New Holland, İzmir'de Yeni Modellerini tanıttı!

New Holland, bu yıl 17’ncisi düzenlenen İzmir Tarım Fuarı'nda zengin ürün yelpazesini ve ilk defa görücüye çıkardığı yeni modellerini çiftçilerin beğenisine sunuyor.

TürkTraktör standına gelen ziyaretçiler 2-6 Şubat tarihleri boyunca geçmişten gelen tutkunun yeni yüzü 66s Nostalgia Edition Serisi’ni, Türk çiftçisin en çok tercih ettiği model olan TD5 Serisi’ni ve üst segment özellikleri de bünyesinde barındıran yeni T5.140’i yakından inceleyebiliyor.

Türkiye'nin en büyük tarım fuarı olan ve binlerce yerli, yabancı ziyaretçilerin katılım gösterdiği İzmir Tarım Fuarı'na büyük bir heyecanla hazırlandıklarını belirten TürkTraktör Ticari Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Canbeyli, New Holland markasının mevcut modellerinin yanı sıra Türkiye’de ilk defa bu organizasyonda sergiledikleri ve satışa sundukları yeni modellerin de standlarında yer aldığını söyledi. Ahmet Canbeyli, "Türk çiftçisinin en çok tercih ettiği New Holland traktörlerimizi en ileri ve çevreci donanımlarla çiftçilerimizin beğenisine sunuyoruz. Konfor ile teknolojiyi bir arada sunan T5.140, köşeli ve nostaljik tasarımıyla göz kamaştıran 66s, yeni kaporta tasarımı ve Faz4 emisyon seviyeli motoruyla TD5 modelleri standımızın öne çıkan modelleri arasında yer alıyor. Çiftçilerimizi tarım ekipmanlarımız ve hassas tarım teknoloji ürünlerimizle de tanıştırdığımız fuar boyunca her zaman olduğu gibi fuara özel finansman kampanyaları ile de desteklemeye devam ediyoruz " dedi.

Fuara Özel Şubat Ayı Sonuna Kadar Düşük Faiz Kampanyası

TürkTraktör, İzmir Tarım Fuarı'na özel başlattığı kampanya ile çiftçilere Şubat ayı boyunca geçerli cazip finansman fırsatları sunuyor. New Holland marka traktör modellerinde geçerli 100.000 TL'ye kadar 2 yıl vadeli yüzde 0, 100.000 – 250.000 TL aralığında finansman ihtiyacına ise yüzde 1,39 faizli ve 5 yıl vadeli kredi imkânı sağlıyor.

İzmir Tarım Fuarı'nda Tanıtılacak New Holland Modelleri;

Geçmişten Gelen Tutkunun Yeni Yüzü "66s Nostalgia Edition Serisi"

New Holland 56s serisinin yerini alan 66s serisi, modern teknolojileri ve klasik tasarımıyla dikkat çekiyor. 70 ve 75 beygir olmak üzere iki farklı güç üreten versiyonlarıyla satışa sunulan 66s'in ilk 300 adedi "Nostalgia Edition" adında özel üretim rengine sahip. Yerli üretim 3 silindirli motoruyla 66s, 8 ileri 8 geri ya da isteğe bağlı olarak 12 ileri 12 geri vites seçeneklerinin yanında tek çeker, çift çeker, kabin ve gölgelik seçeneklerini de kullanıcısına sunuyor. Common rail yakıt enjeksiyon sistemi sayesinde minimum yakıt ile maksimum performans üretebilen 66s, yolcu koltuğunu standart olarak sunarken klima seçeneğini de isteğe bağlı olarak donanım listesinde bulunduruyor. Tüm bu özelliklere ek olarak 66s; dört adet hidrolik güç çıkışı, 2700/3000 kg kaldırma kapasitesi, 40 km/s maksimum ilerleme hızı seçeneği ve 540/540E kuyruk mili devri ile standart tekerlek devrine senkronize kuyruk mili gibi önemli teknik özellikleri de bünyesinde barındırıyor.

turktraktor-ticari-genel-mudur-yardimcisi-ahmet-canbeyli.jpg

Türkiye'nin Yeni Lideri "TD5"

Ülkemizin en çok tercih edilen serisi olan TDD'nin devamı niteliğindeki TD5 serisi, yeniden tasarlanan kaportası, Faz 4 emisyon seviyesindeki motoru ve üç farklı model seçeneğiyle İzmir Tarım Fuarı'nda Türk çiftçisinin beğenisine sunuluyor. Common-Rail yakıt enjeksiyon sistemine sahip, 4 silindirli, SRC sistemli motor; 90, 100 ve 110 beygir olmak üzere üç farklı motor gücü seçeneklerine sahip. Yenilenen serideki en belirgin farklılıklar arasında ise bir önceki jenerasyona göre yüzde 8.4 artış yaşanan tork ile yüzde 40'a varan tork rezervi yer alıyor. Elektronik Lift-0-Matic (E-LOM), uzatılmış dingiller arası mesafe, çamurluk üzeri hidrolik kumanda düğmeleri ve iki hafızalı hız yönetim sistemi öne çıkan özellikleri arasında bulunuyor.

Segmentinin Ötesinde "Yeni T5.140"

Yeni New Holland T5.140, Stage 5 emisyon seviyesine sahip, tasarruflu motoru ile 140 beygir güç ve 630 Nm tork üretiyor. 110 litre/dakika debiye sahip CCLS (değişken oranlı yük algılama sistemli) hidrolik pompa sayesinde çiftçinin işini kolaylaştıran model, 4 adet elektronik ve 4 adet mekanik olmak üzere toplam 8 adet hidrolik güç çıkışı da sunuyor. Auto Command olarak isimlendirilen sürekli değişken oranlı şanzıman ve çift kavrama teknolojili, 24 ileri 24 geri dynamic command 8 şanzıman seçenekleri, T5.140 modelinin verim ve konforunu arttırıyor. 5.6 tonluk arka kaldırma kapasitesiyle dikkat çeken T5.140, 540/540E/1000 devir kuyruk mili devirleri ve otomatik kuyruk mili özelliğiyle de öne çıkıyor. T5.140'ın dingil açıklığı ise 2490 mm seviyesinde.

İzmir Uluslararası Tarım Fuarı'nda Sergilenen New Holland Tarım Ekipmanları Hakkında;

En önemli özelliği farklı sıra arası ekim mesafelerinin hidrolik olarak kolaylıkla ayarlanabilmesi imkanını kullanıcısına sunan Kayar Şasili Hassas Pnömatik Ekim Makinesi, bu sayede bir üründen diğerinin ekimine kolay ve hızlı geçişin yapılmasını sağlıyor. TürkTraktör mühendisleri tarafından tasarlanan ilk tarım ekipmanı Kayar Şasili Hassas Pnömatik Ekim Makinesi, baltalı tip ekici ayakları, yüksek kapasiteli tohum ve gübre depoları sayesinde daha az ikmale ihtiyaç duyuyor. Ayrıca makine, hızlı bağlantı sistemiyle çiftçiye önemli ölçüde zaman kazandırıyor.

New Holland HD Büyük Balya Makinesi

Ağır hizmet tipi New Holland HD Büyük Balya Makineleri, en zorlu şartlarda kullanılması ve daha ağır balya yaparken yüksek balyalama kapasitesini kullanıcısına sunmak için yeniden tasarlandı. Ağır ve daha yüksek boyutta olan balya yapabilen New Holland HD Büyük Balya Makineleri, İzmir Tarım Fuarı'nda TürkTraktör standının öne çıkan tarım ekipmanları arasında yer alıyor. Ağır yükler için dizayn edilmiş hareket iletim sistemi, ödüllü SmartShift™ Şanzıman Teknolojisine, IntelliCruise™ Sisteme ve 4.05 metre uzunlukla segmentindeki en uzun balya odasına sahip. Comer marka yeni şanzıman, daha yüksek yüklenmelere uygun uzun ömürlü yapısı ve sap-saman birikimini önleyen montaj yeri ile öne çıkıyor.

Yeni TürkTraktör Mısır Silaj Makinesi

Tarım ekipmanları arasına yeni katılan New Holland Mısır Silaj Makinesi İzmir Tarım Fuarı'nda çiftçilerle buluşuyor. Sıra bağımsız olan 2 sıralı mısır silaj makinesi 1.24 metre iş genişliği ile tek seferde 2 sıra alabiliyor. TürkTraktör Mısır Silaj Makinesi, tarla içindeki dönüş sayısını azaltan geriye katlanabilir özelliği sayesinde çiftçiye zaman kazandırıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.