Nihan Ertem, Karda Açan Çiçekler kitabını imzaladı

Nihan Ertem, Karda Açan Çiçekler kitabını imzaladı

İzmirli Gazeteci Yazar Nihan Ertem, 2. Kitabı olan “Karda Açan Çiçekler”in imza günü için TÜYAP Kitap Fuarı’na katıldı. 

24. İzmir Kitap Fuarı’nda Doğu Kitabevi’nin standında kitaplarını imzalayan Ertem, imza gününe katılan sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve yazar dostlarıyla söyleşme olanağı da buldu. Nihan Ertem, Alan Yayıncılık’tan çıkan kitabının imza günü için katıldığı Doğu Kitabevi standında, ünlü Gazeteci Yazar Hulki Cevizoğlu’nun yanı sıra Hüseyin Hakkı Kahveci, Aydın Tolga ve Cem Ayaz gibi yazarlarla da bir araya geldi. 

14 Nisan tarihine kadar ziyarete açık olacak İzmir Kitap Fuarına ilişkin görüşünü aldığımız Ertem, fuarı genel olarak şöyle değerlendirdi: "İzmir Kitap Fuarı, İzmirlilerin pek de alışık olmadığı yağmurlu bir günde açıldı. Kitap fuarına olan ilgiyi insanların yüreğinde sakladığı kitap sevgisinin bir yansıması olarak değerlendiriyorum. Dijital teknolojilerdeki gelişimin hızla yaşandığı bu süreç kitaba ve okumaya sekte vurmasına rağmen, kitaplara gösterilen ilgi ve yönelim biz yazarlar için mutluluk verici. Sırası gelmişken; Doğu Kitabevi standına ziyaretime gelerek benimle tanışan, kitaplarımı büyük bir coşkuyla imzalatan tüm okurlarım başta olmak üzere yazar-okur coşkusunu birlikte yaşadığımız Doğu Kitabevi’nin tüm yazarlarına ve yayınevi yetkililerime teşekkür ediyorum." dedi.

whatsapp-image-2019-04-11-at-17.16.06-(1).jpeg

“Karda Açan Çiçekler” kitabının, bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirten Yazar Nihan Ertem, kitapta yedi genç kızın gerçek hayat ve başarı öykülerinin yer aldığını söyleyerek, kitabın özellikle kadınlar tarafından beğenileceğini belirtti. Karda Açan Çiçekler’i kadınlar kadar kadına değer veren erkeklerin de okuması gerektiğini söyleyen Ertem, kitapta kadına şiddet ve “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” konularının da işlendiğini kaydetti. Mart ayında çıkan kitap, Doğu Kitabevi’nin standında bulunmakla beraber kitabevlerinde ve internet sitelerinde satışa sunuldu.   
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.