NIKE AIR FORCE EFSANESİ SÜRÜYOR

NIKE AIR FORCE EFSANESİ SÜRÜYOR

İsmini ABD Başkanını taşıyan Air Force One’dan alan ve 1982'den bu yana üretilen efsane basketbol ayakkabısı Nike Air Force 1 yeni sezon modeyiyle Barçınspor’da sporseverlerin beğenisine sunuldu.

1982’den bu yana, klasik tarza ve topuktaki hava dolu yastıklama birimi ile dünyaca ünlü rahatlığa sahip ilk basketbol ayakkabısı Nike Air Force 1, basketbol sahasında devrim yaratırken, aynı zamanda sokak ruhuna ilham vererek günlük spor ayakkabı stiline de öncülük editor.  

 

Efsane Air Force 1 etkisi, yeni sezon nike sneakers kadın tasarımı olan Nike Air Force 1 '07 detaylarına yansıtılırken, Beyaz Air Force 1 '07 nike spor ayakkabının deri ve kumaş üst kısmı dayanıklılık, uyum ve destek sağlıyor. Nike air force beyaz ayakkabının ilham kaynağı olan Air Force 1’e ithafen bağcıklara metal "AF-1 '82" etiketi konumlandırılırken, leke tutmayan kauçuk dış taban tutuş ve dayanıklılık sunuyor. 35. yaşını kutlayan vazgeçilmez AF 1 değişik renk seçenekleri ve modelleri ile Barçınspor’un Konak  Nike mağazasında sporseverleri bekliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.