Nil Deniz Selimhan'ı TRT Kent Radyo İzmir'de Konuk Etti

Nil Deniz Selimhan'ı TRT Kent Radyo İzmir'de Konuk Etti

TRT Kent Radyo İzmir'in sevilen başarılı sunucularından aynı zamanda Medya Ege'nin köşe yazarı Nil Deniz Selimhan'ı konuk etti.

Geçtiğimiz cumartesi  "İzmir'de Sokak Sanatçıları" adlı  programında canlı yayın özel konuğu olarak; yeni albümüyle müzik piyasasında yer alan türkülerin sevilen ismi Selimhan'ı ağırladı.

Sanatçıya bağlamada müzik dünyasının yine başarılı bir ismi olan Lokman bey eşlik etti. Yayın esnasında türkülerin yanı sıra sohbet esnasında keyifli anlar da yaşandı. Program aynı zamanda; her zaman olduğu gibi, dinleyicilerden tam not aldı.

2015 Ocak ayından bu yana ; her cumartesi  saat tam 12.00'de 99.1 bandında TRT KENT RADYO İzmir'de dinleyicileri ile buluşuyor ve de asıl program formatı olarak her hafta sokakların yetenekli , keşfedilmemiş başarılı müzisyenlerinin başarı hikayelerini ve de müziklerini siz değerli dinleyicilerinin beğenisine sunup konuk almaya devam ediyor.

Sunucunun aynı zamanda cumartesi günleri saat 1305 'te yayınlanan "EN 20" ve de pazar günleri "13.30" da yayınlanan "Haftanın slow şarkıları" adlı programları da var. İnternetten dinlemek için radyo trt neti aratabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.