Nil Özalp'tan flaş açıklama: "Lezbiyen ilişki teklifi..."

Nil Özalp'tan flaş açıklama: "Lezbiyen ilişki teklifi..."

Şehrazat imzalı Büyük Delilik şarkısıyla müzik piyasasını canlandıran şarkıcı Nil Özalp, müzik magazin yazarı Hakan Kanburoğlu’nun sorularını yanıtladı.

Özel hayatından toplumsal konulara kadar müzik magazin yazarı Hakan Kanburoğlu’nun birçok sorusuna yanıt veren Nil Özalp, “İki bekar bireyin cinsel yönelimleri ve özel hayatlarında ne yaptıkları beni hiç ilgilendirmiyor. Yanlış bir durum görmedim ben. Asıl yanlış olan bir anneye ait olan mahrem görüntülerin internette geziyor olması. Bence çok çok acı bir durum. Lütfen kimse paylaşmasın, izlemesin, izletmesin.” cümleleriyle İntizar ve Sinem Gedik’in ilişki iddialarına yorumda bulundu. 

“LEZBİYEN İLİŞKİ TEKLİFİ ALMADIM, ÇOCUĞUN EŞCİNSELSE DE SEVECEKSİN” 
 

Lezbiyen ilişki teklifi almadığını belirten şarkıcı Nil Özalp, “Bir takipçim eşcinselleri neden destekliyorsun, lezbiyen misin?’ diye sormuştu. Ben de ‘Velev ki lezbiyenim, sana ne? ‘ yanıtını vermiştim. İnsanların özel hayatı hiçbirimizi ilgilendirmemeli.’’ açıklamalarıyla eşcinsel dostu bir sanatçı olduğunu vurguladı. Ayrıca Nil Özalp çocuğunuz eşcinsel olsa ne yapardınız sorusuna ise “ Benim için değişen bir şey olmazdı. Ailelerin görevi Bilinçli ve sevgi dolu bir bireyler yetiştirmek. Ben sadece bunun için uğraşırdım. Çocuğun eşcinselse de seveceksin” yanıtını verdi. 

“ALAHIM’A BİN ŞÜKÜR ÇOK BÜYÜK AŞKLAR YAŞADIM” 
 

Aşk hayatıyla ilgili sorulara da yanıt veren şarkıcı Nil Özalp, “1.5 yıldır aşk yaşamıyorum. Allah’a çok şükür çok düzgün ve çok büyük aşklar yaşadım. Allahım’a bin şükür hep yakışıklı sevgililerim oldu” cevabını verdi. 

“TARKAN İLE HİKAYEMİZ ORADA BİTTİ, BEN BAŞKA YOLU SEÇTİM” 
 

Sosyal medyadan kullanıcıların “Tarkan’ı evli,mutlu,çocuklu görünce üzülüyor mu?’ sorusunu yönelten yazar Hakan Kanburoğlu’na Nil Özalp,”Bizim Tarkan ile hikayemiz orada bitti. Yolculuğumuz oraya kadardı. Ben yoluma devam ediyorum. Hayatıma giren herkes mutlu olsun, üzülmüyorum. Benim hayalimde böyle bir şey yoktu, ben başka yolu seçtim.” açıklamalarında bulunurken “İnsanlar eşyalaşmasın, sıfatları sevmiyorum” cümlelerini de ekledi.

“ALLAH’TAN KORKMAYAN İDAMDAN KORKMAZ” 
 

Kadın, çocuk ve hayvan istismarıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Nil Özalp, “ Anneler erkek çocuklarına kadına saygı duymayı öğretmeli. ‘Bütün kızlar benim oğluma kurban olsun.’ derlerse Chucky gibi ortada gezen erkekler olur. Her şey aileden başlar. Toplum bilinci ve eğitim şart. Taciz ve istismar yaparken Allah’tan korkmamış ölümden de korkacağını düşünmüyorum.Sanatçıların politik söylemlerinde samimi olduklarını düşünmüyorum. Sanatçıların bazılarının politik mevzularda tribünlere oynadıklarını düşünüyorum.” düşüncelerini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.