Nilüfer Çınarlı Mutlu Konak Belediye Başkanı oldu

Nilüfer Çınarlı Mutlu Konak Belediye Başkanı oldu

İzmir'in Konak ilçesinde yapılan belediye başkanlığı seçimlerinde CHP tarafından aday gösterilen Nilüfer Mutlu Çınarlı, Konak Belediye Başkanı oldu.

ANIL ARABACI / MEDYA EGE - 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde kesinleşmeyen sonuçlara göre, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, büyük bir başarı elde ederek Konak’ta yeni belediye başkanı seçildi. Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçim zaferinin ardından tarih yazdıklarını belirterek ilçe sakinlerine teşekkür etti.

Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun seçilmesiyle birlikte Konak, yeni bir döneme girmiş oldu.

KILIÇDAROĞLU ÇIKIŞI TEPKİYE NEDEN OLMUŞTU

Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçim çalışmaları sırasında DEM Partili bir vatandaşın, ‘Kılıçdaroğlu ülkücülerle iş birliği yaptı’ çıkışına karşı ‘Biz de çok kızdık ama yaptıkları Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığına mal oldu’ demiş ve partililer tarafından büyük tepkiye neden olmuştu.

NİLÜFER ÇINARLI MUTLU KİMDİR?

Nilüfer Çınarlı Mutlu, 1968 İzmir Tire doğumludur. Eğitimini İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nde tamamladı. Mimarlar Odası İzmir Şubesi’nde Ege Mimarlık Dergisi yayın sekreterliği görevini üstlenen Mutlu, 2000-2019 yılları arasında Mimarlar Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi olarak görev yaptı. Aktif siyaset hayatına CHP’de başlayan Nilüfer Çınarlı Mutlu, evli ve 1 çocuk annesidir.

NOT: Son sonuçlar güncellenecektir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.