Nilüfer Güzel'den 29 Ekim mesajı!

Nilüfer Güzel'den 29 Ekim mesajı!

Piyano Eğitmeni Nilüfer Güzel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı. 

Yazılı açıklama yapan Güzel şunları belirtti;

Cumhuriyet Bayramını istediğimiz gibi kutlayamayacağız biliyorum. Buruk bir Cumhuriyet Bayramı da olsa önemli olan Cumhuriyeti yüreklerde yaşamak, Yüreğimde bu bayramı hissedeceğim.

Yaşasın Cumhuriyet! Bugün ülkemizin doğum günü. Ata’mızı bir kez daha saygı ve minnetle anma günü. Birbirinden güzel Cumhuriyet Bayramı ve Atatürk videoları yapılmış sosyal medyada. Bayılıyorum izlemeye. Her yerde bayrağımızı görmeye de bayılıyorum. Dibine kadar, bütün ülkede, her şehirde, her semtte kutlanmalı. Yer gök Atatürk ve Türk bayrağı olmalı.En büyük bayram, bu bayram. Yaşasın Cumhuriyet...

3b127a41-758f-49c7-8148-24d1e016fa48.jpg

Cumhuriyet, bizi özgürlüğümüze, evrensel değerlere kavuşturan ve aynı zamanda klasik müzik ve birçok sanat dalında evrensel alanda söz sahibi olmamızın temelidir Cumhuriyet. 

Unutmayın çocuklar; Cumhuriyet’tir bizi aydınlatan, aydınlık yollarda yürümemizi sağlayan. Güzel eğitimler almanızı, kendinizi özgürce ifade edebilmenizi ve özgür huzurlu olmanızı sağlayan. Cumhuriyetimize sahip çıkalım. 

Ancak farklı platformlarda da olsa Cumhuriyet değerlerine sonsuza dek her koşulda sahip çıkacağız. Acıyla, gözyaşıyla, bin bir emekle kurulan Cumhuriyet’ten ve elde edilen kazanımlarından asla vazgeçmeyeceğiz. Atamızın bizlere armağan ettiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı önümüzdeki yıl aynı coşkuyla meydanlarda kutlayacağız inşallah umut ediyorum... Sanatla kalın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.