Nintendo Switch değişimi programı uygulanmayacak

Nintendo Switch değişimi programı uygulanmayacak

Ortaya çıkan bir söylenti, Nintendo kullanıcılarını oldukça umutlandırmıştı.

İlgili söylentinin kaynağı olan kişiler veya kurumlar, Nintendo’da çalışan yetkili bir basın sözcüsünün söylediklerine göre kullanıcılara doğruyu söylemiyor.Bir ay önce Switch cihazını yenileyen Japonya menşeli firma, Switch’in pil ömrünü uzattığını açıklamıştı. Buna göre eskiden en fazla 6.5 saate kadar dayanabilen Switch, yeni güncelleme sayesinde tek bir şarj ile artık en fazla 9 saate kadar kullanılabiliyor. Ortaya sunulan söylentinin senaryosu, 17 Temmuz’dan sonra eski model bir Switch cihazı alanları kapsıyor. Zira bu senaryoya göre bu kişiler, nakliye ve sigorta masraflarını karşılayacaklarını garanti etmeleri halinde eski konsolunu yenisi ile değiştirebiliyor.

Bunun doğru olmadığı söyleyen basın sözcüsü, şöyle konuştu:

“Bir Nintendo Switch değişimi programına sahip değiliz. Oyuncuların her zaman Nintendo Switch sistemlerini kullanmalarını istiyoruz ve eğer onları bu konuda engelleyen herhangi bir şey olursa kendilerini tüketici destek ekibimizle iletişime geçmeleri konusunda veya destek sayfamıza gelmeleri hususunda teşvik ediyoruz.”

Eski model, en az 2.5 saat, en fazla ise 6.5 saat dayanabiliyor. Yeni model ise 4.5 saatten 9.5 saate kadar ayakta kalabiliyor. İki cihaz arasında pek fazla fark mevcut değil. Ülkemizde de satılan Nintendo Switch, 4 GB RAM özelliği ve 32 GB bellek hafızası sayesinde dikkat çekiyor.


6.2 inç mimarili bir ekrana sahip olan cihazın ekran çözünürlüğü 1280 x 720. NVIDIA’nın Tegra X1 yongasını kullanan oyun konsolunun Lite versiyonu, 20 Eylül 2019’da raflardaki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.