Nişancı; ''Katliam Var Üstü Kapatılamaz''

Nişancı; ''Katliam Var Üstü Kapatılamaz''

Seferihisar Belediye eski Başkanı Hamit Nişancı, ''Seferihisar'da hayvan katliamı var, üstü kapatılamaz'' dedi.

"Seferihisar'da Vahşet! Toplu Hayvan Mezarı Bulundu!" haberi üzerine açıklama yapan Seferihisar Belediye eski Başkanı olan Ak Parti Seferihisar İlçe Başkanı Hamit Nişancı, ilçede kayıtlı hayvan mezarlığı olmadığını belirterek, "Seferihisar'da hayvan katliamı var, üstü kapatılamaz" dedi.

Gazetemizde yer alan "Seferihisar'da Vahşet! Toplu Hayvan Mezarı Bulundu!" habere toplumda geniş yankı buldu. Seferihisar'dan çok sayıda benzer şikayet telefonu gelirken, olayla ilgili olarak bir açıklamada Ak Parti Seferihisar İlçe Başkanı Hamit Nişancı'dan geldi. 1999-2009 yılları arasında 2 dönem Seferihisar Belediye Başkanlığı görevinde de bulunan Nişancı, olayın ciddi bir insanlık ayıbı olduğunu ifade ederek, "İzmir'in örnek ilçesi durumuna getirdiğimiz Seferihisar'ın adının böylesi bir olayla anılması üzücü. Bu yaşananlar ciddi birt insanlık ayıbıdır. Burada katliam vardır, bu konunun üstü kapatılamaz. Bu konuyla ilgili olarak gerek Kaymakamlığımız gerekse de İlçe Tarım Müdürlüğü sonuna kadar takip edilecektir. Bizde Ak Parti İlçe Başkanlığı ve Seferihisar sevdalıları olarak konunun takipçisi olacağız" diye konuştu.

Seferihisar'da Hayvan Mezarlığı Yok!

Nişancı, Seferihisar'da hiç bir dönem hayvan mezarlığı olmadığını da ifade ederek şöyle devam etti;

"Gerek benim dönemimde gerekse de benden sonraki dönemde Seferihisar'da hayvan mezarlığı yoktur. İlçemizde kime sorarsanız sorun herkes böyle bir mezarlık olmadığını söyler. Suçüstü yakalanınca olayın üstünü kapatmak için böyle bir iddia ortaya atıyorlar. Hayvan mezarlığı ben yaptım oldu deyince yapılamaz. Bunun için gerekli izinler alınması gerekiyor. Bununla ilgili belediye meclisinden karar alınması, imar planlarında ve notlarında buna göre çalışma yapğılması gerekiyor. Var mı böyle bir karar? Karar almadan kendi kafasından mezarlık ilan edip ben yaptım denmez. Çıkarsınlar kararı."

Baraj Havzası Dere Yatağına Mezarlık mı olur?

Söz konusu bölgede mezar yapılamayacağını da dile getiren Hamit Nişancı; "Söz konusu bölge dere yatağı ve baraj havzası. Söz konusu bölgede barajdan taşınan sular da geçiyor. Bu bölgede hangi mantıkla hayvan mezarlığı yapmışlar? Resmen insan sağlığıyla oynuytorlar. Tarkan'ı getirip barınak açarken şov yapanlar bu olaydan kaçmak için çabalıyorlar" dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.