Nişancı'dan Soyer'e: Seferihisar Utanç Duyuyor

Nişancı'dan Soyer'e: Seferihisar Utanç Duyuyor

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı'ndan Tunç Soyer'e çok sert ifadeler...

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından geçtiğimiz günlerde Demokratik Bölgeler Partili 25 Belediye'ye kayyum atanmasını eleştiren "Darbeye karşı asıl şimdi tankların üstüne çıkılmalı" ifadelerine yönelik eleştiri AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Hamit Nişancı'dan geldi. 

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Nişancı, söz konusu atanan belediyelere niçin kayyum atandığına bakılması gerektiğini söyleyerek, bu belediyelere teröre destek verdikleri gerekçesiyle kayyum atandığını söyledi. Sürecin devlet ve valiler tarafından yönetildiğini söyleyen Nişancı, Tunç Soyer'in buna verdiği desteğin mantığını sordu.

PKK'ya yardım ve yataklık

Bölücü terör örgütü PKK'ya yardım ve yataklık yaptıkları gerekçesiyle belediyelere kayyum atandığını söyleyen Nişancı Seferihisar Belediye Başkanı'nın bu belediyelere destek vermesinden Seferihisarlılar olarak utanç duyacaklarını söyleyerek Figen Yüksekdağ'ın Tunç Soyer'e teşekkür ettiğini söyledi. Figen Yüksekdağ'ın dokunulmazlıkları kaldırılması söz konusu olan HDP'nin eş başkanı olduğunu söyleyen Nişancı, Soyer'in Yüksekdağ'ın yanında yer aldığını, bununla beraber Seferihisar halkını da karşısına aldığını öne sürdü.

Nişancı konuyla ilgili olarak ayrıca şu ifadeleri de kullandı: "Demek ki Milliyetçilik seçime bir kaç gün kala şehitlere mevlit okutmakla olmuyor. Sayın Soyer o şehitler senin çıkıp o savunduğun PKK yandaşlarının yüzünden toprağa düştü. Seferihisar ve Seferihisar Belediyesi adına açıklama yapıyorsun farkında mısın? Seferihisar halkı bundan utanç duyuyor."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.