Nişanlısını ve Babasını İstediği Olmayınca Bıçaklayarak Öldürdü

Nişanlısını ve Babasını İstediği Olmayınca Bıçaklayarak Öldürdü

Kendisi ile kaçmaya ikna etmeye çalıştığı nişanlısı isteğini kabul etmeyen nişanlısını ve onu korumaya çalışan babasını öldürdü.

Erzurum'da geçtiğimiz yılın Ağustos ayında gerçekleşen olayda nişanlısını kendisiyle kaçmaya ikna edemeyen ve bir markette kasap olarak çalışan adam, nişanlısının bu talebine olumsuz cevap vermesi üzerine hem nişanlısını hem de nişanlısının babasını öldürdü.

Markette kasaplık yapan şahıs iddialara göre nişanlısını kendisiyle kaçmak üzere ikna etmeye çalıştı. İsteği kabul edilmeyen nişanlısını zorla kaçırmaya çalışan adama, 18 yaşındaki kadının çığlık atması üzerine, kadının babası ve komşuları müdahale etmeye çalıştı. Nişanlısının babasının kendisine doğru geldiğini gören katil, nişanlısının babasını bıçaklayarak öldürerek yardıma gelen komşularını ve nişanlısının annesini ağır yaraladı.

Genç kadın kurtulmaya çalıştı...

Babası, annesi ve komşularının kanlar içerisinde yere yığıldığını gören genç kadın korkuyla bir evde saklanmaya çalıştı. Gözü dönen katil genç kadının peşinden giderek 27 yerinden bıçaklayarak öldürdü. İşlediği cinayetlerin ardından kaçmaya çalışan katil, polis tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi. Katil, adliyede yapılan işlemlerin ardından tutuklanarak ceza evine konuldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.