Norm Cıvata, İSO 500’de yükseliyor

Norm Cıvata, İSO 500’de yükseliyor

Norm Cıvata San. ve Tic. A.Ş., İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) açıkladığı Türkiye’nin “İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” 2016 yılı listesindeki yerini yükselterek korudu.

 

Norm Cıvata geçen yıl 230. Sıradan girdiği listede bu sene 13 basamak yükselerek 217. sıraya çıktı. İSO’nun sanayi kuruluşlarını üretimden satış verilerini esas alarak yaptığı araştırmada, Norm Cıvata San. ve Tic. A.Ş. geçen yıla göre listede yükselmeyi başardı. Geçen sene de bu prestijli ve önemli listede yer aldıklarını ve bu sene yeniden girmenin yanında, 13 basamak da yükselmelerinden dolayı gururlu olduklarını belirten Norm Cıvata Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Uysal, “İSO 500 gibi Türkiye’nin sektörlerinde lider şirketlerini belirleyen bir listede olmanın yanı sıra geçen seneye göre gelişme kaydetmiş olmamız da değerli. Türkiye'nin en büyük 500 şirketi listesinde geçen yıl 230. sırada kendimize yer bulmuştuk, bu sene ise 13 basamak yükselerek 217. sıraya yerleştik” dedi.

Motivasyon kaynağı İSO 500

Norm Cıvata Yönetim Kurulu Başkanı Uysal, bu tarz analiz ve listelemelerin Türkiye ekonomi dünyası için faydalı olduğunu belirterek “Şirketleri çok farklı yönlerden analiz ederek oluşturulan bu liste, firmaların hem bulundukları konumu hem de sektörlerindeki diğer firmaların durumlarını görme açısından çok değerli veriler sunuyor. Ayrıca önümüzdeki sene daha iyi yerlere gelebilmek adına motivasyon da sağlıyor. Önümüzdeki sene daha da yükselme hedefiyle tüm Norm Cıvata ailesini bu istikrarlı başarılarından dolayı kutluyorum” diye konuştu.

unnamed-(14)-011.jpgunnamed-(15)-002.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.