Norm Cıvata'ya Toyotetsu’dan Başarı Sürekliliği Ödülü

Norm Cıvata'ya Toyotetsu’dan Başarı Sürekliliği Ödülü

Dünyanın önde gelen markalarına üretim gerçekleştiren Norm Cıvata, Toyotetsu Türkiye Yıllık Yan Sanayi Genel Toplantı ve Ödül Töreni’nde “Yüksek Performans” (Başarı Sürekliliği) kategorisindeki ödülün sahibi oldu. 

2019 mali yılının sona ermesiyle Toyotetsu tarafından firmalara, “Kalite Performansı”, “Başarı Sürekliliği”, “Sevkiyat Performansı”, “Maliyet Azaltımı” ve “Proje Yönetimi” kategorilerinde ödüller verilirken, Norm Cıvata, “Başarı Sürekliliği” kategorisindeki ödüle layık görülerek yeni bir başarıya daha imza attı.

Norm Cıvata’nın ödül almasından duyduğu mutlu gururu dile getiren Norm Holding CEO’su Nedim Uysal, her zaman sürdürülebilir başarıdan yana olduklarını ifade etti. Toyotetsu Ödül Töreni’nin Covid-19 salgınından dolayı bu sene yapılamadığını vurgulayan Uysal, “Toyotetsu 2019 Mali Yılı Ödülleri’nde “Başarı Sürekliliği” kategorisinde ödül almaktan dolayı onurluyuz. Ödülümüz, kalite yöneticimiz Ahmet Yıldız’a takdim edildi. Her zaman en iyiye odaklanan bir firma olan Norm Cıvata, gelecekte de başarılarına yenilerini ekleyecektir. Emeklerinden ve yoğun çalışmalarından ötürü bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Bağlantı elemanları dünyasında yüksek teknoloji ile sanayi üretimi yaptıklarını vurgulayan Uysal, “Toyotetsu, Türkiye’nin tedarikçilerini onurlandırmak için her sene beş farklı kategoride ödüller veriyor. Norm Cıvata, “Başarı Sürekliliği” kategorisinde beş yıllık hedeflerini tutturarak bu ödülü kazanmıştır. Norm Cıvata, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek sektöründe öncü olmaya devam edecektir” diye  konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.