Norm Holding, Salihli’de yatırıma devam ediyor

Norm Holding, Salihli’de yatırıma devam ediyor

Uysal Ailesi, ata toprağını unutmuyor

Bağlantı elemanları sektöründe Türkiye’nin lideri Norm Holding, başta otomotiv sektörü olmak üzere dev markaların tedarikçisi olarak ülkesi için katma değer yaratmaya devam ediyor.

Norm Cıvata, Standart Cıvata, Norm Somun, Uysal Makine, Nedu Kalıp, NRM Mühendislik ve Makine, Norm GMBH, Best Kale Cıvata, Norm Bursa, Norm Salihli, Norm FSP, Vissart Europe, Norm Fastener Co. olmak üzere toplam dokuz üretim altı pazarlama şirketi ile Türkiye’nin en önemli bağlantı elemanları üreticisi olan Norm Holding; 45 yıldır katma değerli ve ihracat odaklı üretim anlayışı ile çalışmalarını sürdürüyor.   

Salihli üretim üssü

Ata toprağı olan Salihli’de de yatırımlarına hız veren Norm Holding’in,  bundan sonraki yatırım politikasında Salihli önemli bir yer tutmaya devam ediyor. Norm Holding, MS Vida, Norm Somun, Norm Cıvata, Uysal Makine olmak üzere 4 tesisi ile Salihli’nin sanayisine büyük katkı sağlarken ihracat temelli üretim anlayışı ile Türkiye ekonomisine önemli bir katkı sunuyor. Norm; ayrıca Salihli organize içinde hizmet veren mesleki eğitim birimi ile kalifiye eleman yetiştirme konusunda desteklerini esirgemiyor.  

fatihuysal.jpg

Yatırımlar devam edecek

Norm Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Uysal, Salihli’nin hem kurucu başkanları Nedim Uysal’ın memleketi olması hem de organize bölgesinin sağladığı avantajlar ve destek nedeniyle önemli olduğunu belirterek, Salihli’deki yatırımlarını daha da büyütmek için çalışmaları sürdürdüklerini söyledi. Salihli’de Norm Holding olarak toplam 65 bin metrekaresi kapalı olmak üzere 95 bin metrekarelik alanda 800 çalışanıyla MS Vida, Norm Cıvata ve Norm Somun tesislerinde yılda 6 milyar adet bağlantı elemanı üretimi yaptıklarını vurgulayan Uysal, şöyle konuştu: “Önümüzdeki 5 yıl içinde Salihli tesislerimizde 100 bin metrekarelik bir genişleme ve %33’lük bir kapasite artışı ile 9 milyar/adet üretim planımız var. Bu anlamda Salihli her zaman Norm Holding için özel bir konumda oldu, olmayı da sürdürecek. 2017 yılında bölgede en çok istihdam yaratan işletme olarak aldığımız ödül ile gururlandık. Tüm sorumluluklarımızı yerine getirmek konusunda büyük özen gösteriyoruz, yüzde 100 Türk sermayeli bir şirket olarak ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.