Norm Mesleki Eğitim Merkezleri’nde yeni eğitim öğretim dönemi heyecanı!

Norm Mesleki Eğitim Merkezleri’nde yeni eğitim öğretim dönemi heyecanı!

 İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde ve Salihli’de bulunan Norm Eğitim Merkezleri’nde öğrenciler yeni döneme başlarken, yapılan törende kendilerine hitap eden Norm Holding Onursal Başkanı Nedim Uysal’ın tavsiyelerini dinlediler.

Norm Holding’in bünyesinde hizmet veren Norm Mesleki Eğitim Merkezleri, yeni eğitim öğretim dönemine düzenlenen törenle başladılar. İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerini sürdüren Norm Eğitim Merkezi’nde yapılan törene Norm Holding Onursal Başkanı Nedim Uysal, Norm Holding CEO’su Kamil Başaran, Çiğli Kaymakamı Kaya Çıtak, Çiğli Milli Eğitim Müdürü Mesut Uğurlu, Norm Holding yöneticileri, öğrenciler ve öğrencilerin aileleri katıldı. 

1-774.jpg

Törende bir konuşma yapan Norm Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı Nedim Uysal, eğitimin, kalkınmanın en etkili ve temel aracı olduğunu belirterek, “Eğitim hayatında özenli her öğrenci, iş hayatında da başarıyı yakalar. Bu eğitim sürecinizde hem bir okul hem de bir iş sahibi oldunuz. Buradan mezun olunca işiniz hazır olacak çünkü. Bu süreçte ustalarınıza, eğitmenlere ve öğretmenlerinize saygıda sevgide kusur etmezseniz, arkadaşlarınızla doğru ilişkiler kurar ve derslerinize çalışırsanız önünüzde parlak bir gelecek sizi bekliyor” dedi.

4-323.jpg

“Çalışmak, çok çalışmak”

Ara eleman sıkıntısının ülkenin temel sorunu olduğunu söyleyen Uysal, “Bu eksikliği gidermenin temel yolu mesleki eğitim. Bu amaçla kurduğumuz ve 13 yıldır ara eleman yetiştirdiğimiz bu eğitim merkezi’nde öğrencilerimize başarılı bir iş yaşamının önünü açıyoruz. 2019/2020 yılında da bu hedefle yola çıkan tüm öğrencilerimiz ve eğitimcilerimize başarılar diliyorum” dedi. 

Norm Salihli Mesleki Eğitim Merkezi’nde yapılan törene de Norm Holding Onursal Başkanı Nedim Uysal’ın yanı sıra, Salihli Ticaret Odası Başkanı İbrahim Yüksel ve Salihli İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran da katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.