NOSTALJİK RAMAZAN EĞLENCELERİ AGORA'DA!

NOSTALJİK RAMAZAN EĞLENCELERİ AGORA'DA!

Agora Alışveriş Merkezi her zaman olduğu gibi bu sene de Ramazan Ayını eğlenceli programlarla karşılayacak.

Ziyaretçilerine Ramazan ayının nostaljik zamanlarını yaşatmaya özen gösteren Agora Alışveriş Merkezi bu Ramazan’da da birbirinden güzel etkinliklerle eski Ramazanları Agora’ya taşıyacak. Agora Alışveriş Merkezi, eski Ramazanlara duyulan özlemi gidermeye ve Ramazan eğlenceleri ile her yaş grubundan ziyaretçilere keyifli saatler yaşatmaya hazırlanıyor. 


Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçileri Ramazan süresince gerçekleşecek Fasıl Dinletisi, Sema Gösterisi, Hacivat ve Karagöz & Kavuklu ile Pişekar Tiyatro Gösterisi, Kaligrafi Etkinliği ve Ramazana özel hazırlanan Çocuk Atölyeleri ile 7’den 70’e herkesin hoşça vakit geçireceği etkinlikler sunacak.

Agora Alışveriş Merkezi’nde Rengarenk bir Ramazan Şöleni Ziyaretçilerini Bekliyor!
 

Agora Alışveriş Merkezi’ne gelen ziyaretçiler Ramazan süresince hafta içi her gün gerçekleşecek fasıl dinletisi eşliğinde iftarını açacak ve unutulmaya yüz tutmuş nağmelerle keyifli vakit geçirecekler. Ramazan süresince her Cumartesi tasavvuf müziği eşliğinde görsel bir şölen yaşatacak olan Sema Gösterisi iftarı bekleyen ziyaretçiler için unutulmaz anlara sahne olacak. Karagöz ile Hacivat & Kavuklu ile Pişekar canlı tiyatro gösterileri Ramazan ayı boyunca her Çarşamba- Cuma- Cumartesi Agora Alışveriş Merkezi’nde olacak. Ramazan Kültürünü yeni kuşaklara da sevdirmeye hazırlanan Agora Alışveriş Merkezi; Ramazan Davulu Yapımı, Hacivat Karagöz Maske ve Kukla Yapımı, Bayram Kumbarası Yapımı gibi atölyelerle miniklere farklı ve eğlenceli etkinlik alternatifleri sunacak. Kaligrafi etkinliği ile isimlerini hat sanatı ile ölümsüz kılacak olan ziyaretçiler için bu Ramazan unutulmaz olacak.

Ramazan Ayı süresince Fasıl Dinletisi her gün saat 20:00’de, Sema Gösterisi Her Cumartesi saat 18:00’de, Kaligrafi Etkinliği her Cumartesi saat 16:00’da, Karagöz ile Hacivat & Kavuklu ile Pişekar canlı tiyatro gösterileri her Çarşamba, Cuma ve Pazar saat 17:00’de ve Çocuk Kulübü Etkinlikleri  her Cumartesi Pazar saat 14:00 ve 15:30’da 2 seans olarak gerçekleşecek! 

 


Ramazan’ın keyifli atmosferi ve alışveriş keyfini bir arada yaşayacağınız Agora Alışveriş Merkezi programı ile ilgili detaylı bilgiye Agora Alışveriş Merkezi’nde bulunan reklam panolardan, resmi sosyal medya hesaplarından ve www.agoraizmir.com adresinden ulaşabilirsiniz.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.