Novar Poliklinikte kök hücre skandalı!

Novar Poliklinikte kök hücre skandalı!

İzmir’in tanınmış sağlık kuruluşlarından Novar Poliklinikte kök hücre saç tedavisi olan vatandaş, başına ve saçlarına gelenleri ‘Saflık’ derecesinde şikayet konusu yaptı.

İzmir’de yaşayan P.K, isimli kadın, saçlarındaki seyreklikten dolayı yaşadığı rahatsızlığı gidermek için arkadaş önerisiyle Novar Poliklinik'e gitti. Tedavi sürecinin kısa süreceğini ve saçlarını hem çoğalacağını, hem de gürleşeceği söylenmesi üzerine tedavi sürecini başlatan P.K, sağlık hizmeti karşılığı 18 Bin TL ücreti de peşin olarak yatırdı.

novar-poliklinik-izmir-alsancak-magdur-etti-sonucsuz-islem-yuklu-paralar-4.jpg

Tedavi süreci başladığında rahatsızlığının da başladığını belirten P.K, şikayetimvar internet portalına şikayetini yazdı. İddiaya göre Novar Poliklinik Alsancak Şubesi’nde tedavinin ilk başlarında 5-6 defa kan almaya çalışıldığını, damarlarının patlatıldığını ve kanlar içinde kaldığını belirten P, daha sonra yapılan, yapıldığı iddia edilen kök hücresinin de olumsuz sonuçlar çıkardığını belirtti.

İşlem sonrası saçlarında fazlalaşma ve gürleşme olmadığını, sadece var olan saçlarının uzadığını belirten P.K, sağlık hizmeti vereceğini belirterek işlem yapanların bir de kendisini ‘Saf’ yerine koyduklarını belirtti. Hakkını arayıp, tedavinin olumsuzluklarını anlattığında Novar Poliklinikteki yetkililerin tehdit ettiğini, “Gidin, hukuki süreç başlatın” diyerek dışarı attıklarını belirtti.

novar-poliklinik-izmir-alsancak-magdur-etti-sonucsuz-islem-yuklu-paralar-3.jpg

İzmirli mağdur kadın P.K,’nin yazdığı şikayet şunları belirtti:

“Üç ay önce arkadaş tavsiyesi ile Novar Poliklinik İzmir Alsancak şubesinde 18 bin peşin para ödeyerek saç kök hücre tedavisi yaptırdım.

Öncelikle amatörce kanım 5-6 kez alınamadı, damarlarım patladı ve kanlar aktı; bu normal dediler. İndim aşağıya, sakinleştim, geri geldim ve çok garanti verdiler. İnanarak yaptırdım. Saçlarım çok seyrek ve 3 numaraydı. 3 ay sonunda sonuç alamadım ve kendi saçlarım olan teller uzadı. Bu süreye kadar ne kontrol edildi, ne arandım, ne de gittim. Zaten parayı peşin anında 18 bin lira olarak çektiler, işlemi yapıp hemen gönderdiler. Hiçbir sonuç almadım, inatla 'öncesi ve sonrası yapılıyor' diyorlar. Yahu, benim kısa olan saçlarım uzadı sadece, ama beni saf yerine koyuyorlar.

Bir de yetkili kişi beni tehdit edip 'gidin hukuki süreç başlatın' diyerek lafı uzatıp yardım etmediler. Para iadesini istiyorum. Mağdurum, çok sonuç yok, bir ton paramı aldılar!”

ekran-goruntusu-2024-03-11-132723.png

novar-poliklinik-izmir-alsancak-magdur-etti-sonucsuz-islem-yuklu-paralar-1.jpg

novar-poliklinik-izmir-alsancak-magdur-etti-sonucsuz-islem-yuklu-paralar-5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.