Nowness Luxury Hotel, 19 Haziranda kapılarını tatilcilere açıyor...

Nowness Luxury Hotel, 19 Haziranda kapılarını tatilcilere açıyor...

Çeşme Ayasaranda Koyu'nda hizmet veren Nowness Luxury Otel'in Genel Müdür Yardımcısı Rahmi Yılmaz, ülke olarak zorlu bir süreci geride bıraktığımızı belirterek yeni sezon için heyecanlı olduklarını söyledi.

Corona virüsün etkilerinin azaldığı bu süreçte Nowness Luxury olarak Covid -19 ile ilgili tüm tedbirleri de aldıklarını kaydeden Yılmaz “Böylesine zor bir süreçten geçtiğimiz bu dönemde misafirlerimiz ile buluşacak olduğumuz 19 Haziranı heyecanla bekliyoruz. Eğitimli ve profesyonel kadromuz ile misafirlerimizi her zaman olduğu gibi yine en üst seviyede ağırlıyor olacağız.

rahmi̇-yilmaz.jpg

Nowness Luxury olarak Covid -19 ile ilgili tüm tedbirleri aldık. Bu konuda son derece bilinçli bir şekilde davranarak profesyonel firmalardan da destek alarak takım arkadaşlarımızı eğittik; gerekli tedbirleri hayata geçirmeye başladık. Çünkü misafirlerimizin ve çalışma arkadaşlarımızın sağlığı bizler için çok önemlidir” diye konuştu. 

Bu yıl uzun süre evde kalan insanların yaşadığı stres nedeniyle tatilin büyük önem taşıdığını ifade eden Rahmi Yılmaz şunları söyledi: “Sağlığımız için bu kadar uzun zamandır evlerinizde kaldığınız bu dönemde “Tatil Tadında Yaşanmalıdır’’ diyoruz. Otelimizde ağırlayacak olduğumuz misafirlerimizin bu zor günleri unutup tatil keyfini tam anlamı ile burada yaşayacaklar. Seyrine doyamayacağınız gün batımı ve Ayasaranda bölgesinin denizi ile birlikte tatil keyfini tam anlamı ile burada yaşayacaksınız. Usta şeflerin hazırladığı lezzetli ürünlerimiz ve otelimize özel taze meyvelerden hazırlanan soğuk içeceklerimiz ile birlikte konuklarımızı ağırlamak istiyoruz”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.